Libnet.ro
UNICEF

16:30

Turmeul Campioanelor: Calcule de calificare in semifinale pentru Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Turmeul Campioanelor: Calcule de calificare in semifinale pentru Simona Halep

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil. continuă pe Online Sport

Victorie categorica pentru Simona Halep, la debutul in Turneul Campioanelor

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, care s-a impus in fata canadiencei Eugenie Bouchard scor 6 - 2, 6 - 3. La prima sa participare la turneul ce reuneste elita mondiala,.

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona.

Victorie spectaculoasa pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor: 6-0, 6-2 cu nr.1 mondial, Serena Williams!

Simona Halep a castigat pentru prima oara un meci impotriva americancei Serena Williams, numarul 1 mondial la tenis feminin, miercuri, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Meciul a durat 65 de minute. Romanca a.

Mesaj incredibil al Mariei Sharapova pentru Simona Halep

Maria Sharapova nu a intarziat sa aiba o reactie la cateva minute dupa victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams. Rusoaica i-a transmis jucatoarei noastre un mesaj aparent incredibil, insa privit la rece i se poate deduce substratul.

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, laudata de WTA si organizatorii din Singapore

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard. Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu Serena Williams si Ana Ivanovici.

Start bun pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor: laudata de WTA si de organizatorii competitiei

Simona Halep 4 WTA) a debutat cu o victorie la Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o, luni, pe canadianca Eugenie Bouchard 5 WTA). Site-ul WTA a gazduit cuvinte de lauda la adresa romancei, care mai imparte grupa rosie cu americanca Serena Williams 1 WTA) si sarboaica Ana Ivanovici 7 WTA).

Cel mai frumos compliment pentru Simona Halep vine chiar de la Serena Williams: Simona ma face sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea! Abia astept sa ne revedem

Abia astept sa ne revedem. M-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea, a declarat Serena Williams, la putin timp dupa infrangerea cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep castiga categoric primul meci de la Turneul Campioanelor: 6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard

Debut impresionant pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca s-a impus categoric, in doua seturi, in meciul cu Eugenie Bouchard: scor 6-2, 6-3. Partida a durit putin peste o ora, iar Halep a facut.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard: 6-3, 6-2! Urmeaza meciul cu Serena Williams!

Turneul Campioanelor de la Singapore a inceput perfect pentru Simona Halep, care a batut-o fara drept de apel pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3. in prima partida din Grupa Alba, Serena Williams a trecut de Ana Ivanovici.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )