Libnet.ro
UNICEF

15:00

in spitalele din judet sunt internati 51 de copii cu scaune diareice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in spitalele din judet sunt internati 51 de copii cu scaune diareice

Numarul copiilor internati in spitalele din judetul Arges cu scaune diareice a ajuns luni la 51, dintre care 43 sunt mai mici de doi ani, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

39 de copii cu scaune diareice, internati in spitalele din Arges

39 de copii cu scaune diareice sunt internati, vineri, in spitalele din judetul Arges, dintre care cei mai multi se afla la Spitalul de Pediatrie Pitesti, potrivit reprezentantilor Institutiei Prefectului.

Aproape 40 de copii sunt internati in spitalele din Arges cu scaune diareice

In spitalele din judetul Arges sunt internati, vineri, 39 de copii cu scaune diareice, cei mai multi la Spitalul de Pediatrie Pitesti, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, citati de Agerpres.

Aproape 40 de copii sunt internati in spitalele din Arges cu scaune diareice

In spitalele din judetul Arges sunt internati, vineri, 39 de copii cu scaune diareice, cei mai multi la Spitalul de Pediatrie Pitesti, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, citati de Agerpres.

42 de copii raman internati in spitalele din Arges

In spitalele din judetul Arges sunt internati, sambata, 42 de copii care prezinta scaune diareice, cele mai multe cazuri fiind la Spitalul de Pediatrie Pitesti.

Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati la Spitalul Marie Curie

ACTUALIZARE 17:05 and Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in acest moment la Spitalul Marie Curie, transmite Ministerul Sanatatii. *Ministrul Patriciu Achimas Cadariu: Micutul de la Mioveni, aflat sambata in stare mai putin favorabila, e acum stabilizat.

La patru luni de la incediul de la Colectiv au ramas 13 persoane internate in spitalele din Romania si din strainatate

La patru luni de la incendiul din Colectiv, in spitalele din Romania si din strainatate mai sunt internate 13 victime, cei mai multi pacienti fiind in spitalele din Belgia, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Peste 40 de copii cu probleme digestive sunt in continuare internati in Arges

42 de copii cu probleme digestive sunt in continuare internati in spitalele din judetul Arges, cei mai multi fiind la Spitalul de Pediatrie Pitesti, potrivit unei informari transmise de Prefectura Arges.

Patru luni de Colectiv. 13 persoane, internate in spitalele din tara si din strainatate

Inca 13 raniti in incendiul din clubul Colectiv raman internate in spitalele din tara si din strainatate, unul dintre acestia fiind la Spitalul Floreasca din Capitala. Potrivit unor cifre ale Ministerului Sanatatii, cei mai multi raniti din strainatate sunt internati in Belgia.

FOTOREPORTAJ Slobozia Bradului, localitatea unde jumatate din locuitori sunt copii. Pachetul antisaracie - implementarea pilot

In Slobozia Bradului jud. Vrancea) s-au nascut in ultimii ani de aproape patru ori mai multi copii decat media pe tara. Astazi, 15% din locuitorii comunei au mai putin de cinci ani, una din cele mai tinere populatii din Romania, media nationala fiind pe undeva pe la 5%. Oamenii din cele sase sate lucreaza aproape exclusiv cu ziua sau fac mic trafic, asta cand nu sunt plecati in strainatate la munca. Casele se amesteca, unele sunt ca miile pe care le vezi in sudul Romaniei, micute, facute din lemn si chirpici, altele sunt construite sa se vada, au obligatoriu etaj, geamuri stralucitoare si termopan alb fiind rareori terminate), in fine altele sunt cocioabe care stau sa cada, fara garduri.

Nu uitati de Fisc! In ultima zi din februarie sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015

Astazi, 29 februarie 2016, sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015. Pentru veniturile platite persoanelor rezidente se impune depunere declaratiei 205. Pentru veniturile platite nerezidentilor se impune depunerea formularului fara numar reglementat de normele pentru art. 119 din Codul fiscal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )