Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ultimele ore din viata lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: A zis fac infarct si azi mor

Antena3 Antena3,
Ultimele ore din viata lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica: A zis fac infarct si azi mor

Sotia, sora dar si dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au facut astazi marturii emotionante despre ultimele clipe de viata ale tribunului si despre cum ar fi vrut acesta sa ramana in constiinta. continuă pe Antena3

Dezvaluirea lui Corneliu Vadim Tudor din ziua mortii a fost despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor, incetat din viata luni la varsta de 65 de ani, a publicat cu cateva ore inainte de moarteo dezvaluire despre Simona Halep.

Mesajul tulburator aparut pe Facebook-ul lui Corneliu Vadim Tudor dupa moartea acestuia

O fotografie emotionanta cu Corneliu Vadim Tudor, care isi pupa mama pe frunte, a aparut pe pagina de Facebook a acestuia, luni seara, la cateva ore de la deces. in imagine, presedintele-fondator al PRM apare cu.

Lucian Bolcas, despre decesul lui Corneliu Vadim Tudor. E ca si cum pierd o parte din viata mea

Fostul vicepresedinte PRM Lucian Bolcas a declarat luni ca este profund tulburat de vestea mortii lui Corneliu Vadim Tudor, simtind ca a pierdut o parte din viata sa, avand in vedere multele amintiri care.

Elena Udrea, reactie inversunata dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit si calomniat, eu insami am fost tinta lui: tiganca, jidanca si curva. Cu toate acestea, sunt.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

Reactia uluitoare a lui Mihai Morar la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit, astazi, la 65 de ani, dupa ce a facut infarct. Mihai Morar si-a exprimat regretul in legatura cu moartea tribunului. Corneliu Vadim Tudor a ajuns in aceasta dimineata la terapie int.

Nicu Alifantis: Ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor

Nicu Alifantis a spus luni, dupa anuntul decesului lui Corneliu Vadim Tudor, ca ne-a parasit un mare poet. ) ne-a mai parasit un poet, Corneliu Vadim Tudor. Sincere condoleante familiei, Dumnezeu.

Corneliu Vadim Tudor si-a presimtit moartea. Hai, Moarte, sa bem o cafea

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni seara, dupa ce in cursul dupa-amiezei a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace. Cu numai cateva zile inainte sa moara, Corneliu Vadim Tudor.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )