Libnet.ro
UNICEF

23:30

Una dintre cele mai iubite voci din desene animate a murit

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai iubite voci din desene animate a murit

Janet Waldo, vocea care a interpretat-o pe Judy Jetson, din animatia Jetsons, a murit. Waldo, in varsta de 96 de ani, a murit in urma unei boli grave, desi alte detalii nu au fost facute. continuă pe Antena3

VIDEO Transalpina a fost deschisa: ce restrictii au ramas pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara

Traficul rutier pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara, a fost redeschis, dupa aproape opt luni in care drumul ce strabate zona de granita a judetelor Hunedoara, Alba, Valcea, Sibiu si Gorj a fost interzis.

Interzis sub 18 ani! Una dintre cele mai populare aplicatii nu mai poate fi accesata de minori

Cei care isi faceau griji in privinta copiilor care petrec timp pe Tinder pot acum dormi mai linistiti, deoarece a fost implementat un nou set de restrictii pe platforma, informeaza publicatia online.

Noua destinatie a verii. Zborul care te duce spre una dintre cele mai ravnite plaje ale lumii. Costul unui bilet incepe de la 129 de lei

De pe aeroportul din Cluj-Napoca se va putea zbura, din 2 august, spre Malaga, in sudul Spaniei, locul de nastere al celebrului pictor Pablo Picasso si locul unde se afla una dintre cele mai cautate plaje din lume, potrivit site-urilor turistice. Operatorul aerian care a introdus aceasta cursa este Wizz Air.

FOTO+ VIDEO. TOP 10 cele mai SINISTRE boli din istoria medicinei

Va temeti de o moarte dureroasa, de o amputare a picioarelor sau a mainilor si, mai rau, sa vi se spuna ca aveti lepra? Oamenii de stiinta au realizat o lista cu cele mai sinistre boli din toate timpurile, de la o bacterie care va devoreaza chipul pana la viermi care patrund in ochi si provoaca orbirea ireversibila. Este vorba de un scurt documentar postat pe canalul Youtube, care a avut deja zeci de milioane de vizualizari in cateva zile. Clipul prezinta, astfel, topul celor mai infricosatoare maladii din istoria medicinei.

OK! Recunosti vedeta in copilarie? Acum e una dintre cele mai sexy femei celebre!

Inainte sa ne seduca iremediabil cu alura ei de inger pe pamant, cu trupul perfect si picioarele interminabile, frumoasa blondina era o papusa in adevaratul sens al cuvantului.

Unele dintre cele mai mari site-uri de tehnologie din lume tocmai au intrat in faliment

Gawker Media detine unele dintre cele mai populare site-uri de tech din lume, pe langa multe alte domenii de activitate. Din pacate, trustul tocmai a intrat in faliment. Daca petreceti o cantitate semnificativa de timp online, este aproape inevitabil sa nu va fi lovit de articole de pe Gizmodo, Jezebel, Deadsping, Jalopnik, Kotaku, Lifehacker, io9 [].

Cele mai frecvente greseli pe care le faci cand te speli pe cap

Nu esti multumita de felul in care arata parul tau, desi tu consideri ca te ocupi suficient de mult timp de el? E clar ca faci anumite greseli. in acest articol, Arabella Zadic puncteaza care sunt 7 dintre cele mai frecvente greseli pe care le faci atunci cand iti speli parul si care iti pot afecta in mod evident frumusetea coafurii.

INFOGRAFIE Harta impozitelor pe profit: Romania are printre cele mai reduse cote de taxare a rentabilitatii firmelor din UE

Companiile din Romania se bucura de unul dintre cele mai reduse impozite pe profit, atat la nivel european, cat si mondial, arata un studiu asupra economiilor globale majore realizat de UHY - reteaua internationala de contabilitate si consultanta fiscala.

Robert Negoita, Emil Boc si Olguta Vasilescu, primarii alesi cu cele mai multe voturi; la polul opus, un edil cu 66 de voturi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este edilul ales cu cele mai multe voturi din Romania, cu exceptia celor pentru Primaria Capitalei, avand aproape 75. 000 de voturi, si este urmat de Emil Boc, la Cluj, Lia Olguta Vasilescu, la Craiova, in timp ce,.

Unul dintre cei mai longevivi primari din Romania este din judetul Arad: a fost ales pentru a saptea oara

Aradeanul Florin Farcasiu este unul dintre cei mai longevivi primari din Romania. Acesta conduce destinele comunei Tirnova de mai bine de 26 de ani, iar in data de 5 iunie a fost ales pentru al saptelea mandat de primar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )