Libnet.ro
UNICEF

20:15

Unde petrec Sarbatorile Pascale cei mai importanti politicieni ai momentului

Antena3 Antena3,
Unde petrec Sarbatorile Pascale cei mai importanti politicieni ai momentului

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece Sarbatorile Pascale la Sibiu alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis. Sambata seara, va merge la slujba de inviere. Anul trecut, presedintele si-a. continuă pe Antena3

Paste 2017: Romanii petrec Sarbatorile Pascale la munte in Romania sau in pelerinaje in Israel

De Paste, romanii nu mai stau acasa si tot mai multi aleg sa isi ia familia si sa petreaca Sarbatorile Pascale in Bucovina, Nisipurile de Aur, Albena, Insula Creta si Insula Corfu sunt principalele destinatii care atrag turistii romani cu ocazia.

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece sarbatorile pascale la Sibiu

Presedintele Romaniai, Klaus Iohannis, va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Mare atentie la masa de Paste! Cei mai mari dusmani

Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, a vorbit la Neatza cu Razvan si Dani despre cei mai mari dusmani de la masa de Paste. Daca ouale au pete de vopsea,.

Michael Buble si sotia sa, Luisiana, se pot declara cei mai fericiti parinti. Baietelul lor s-a vindecat de cancer (FOTO,VIDEO)

Cantaretul Michael Buble si sotia sa,LuisanaLopilato, sunt cei mai fericiti parinti de cand au aflat ca baiatul lor cel mare, in varsta de trei ani, a scapat de cancer.

Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

Chiar daca aveti pielea acoperita de tatuaje sau nu, nu puteti nega ca tatuajele sunt o arta. Exista multi artisti tatuatori in lume, dar cativa au reusit sa devina staruri si pe Instagram, avand legiuni de Followers.

Unde va petrece Pastele presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat, joi, Administratia Prezidentiala. Si anul trecut sotii Iohannis au petrecut sarbatorile de Paste.

Klaus Iohannis, la slujba de inviere: Fie ca sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca!

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au ajuns, sambata, in jurul orei 21. 00, la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, cei doi tinandu-se de mana.

in ciuda tuturor avertismentelor, cei mai multi oameni inca se cred invulnerabili in fata virusilor

Cu toate ca oamenii sunt mai bine informati in legatura cu pericolele din mediul online, se pare ca celor mai multi dintre noi fie nu ne pasa de virusi, fie ne credem invulnerabili in fata lor. in cel mai nou raport Kaspersky Cybersecurity Index, realizat pe baza raspunsurilor a 17. 377 de persoane din 28 de [].

Retete de cozonac. Cum sa faci cei mai gustosi cozonaci de Paste

Retete de cozonac pentru Paste. Mirosul de cozonac proaspat scos din cuptor ne aduce aminte de cele mai multe ori de copilarie si de momentele petrecute alaturi de familie. Acum, de Paste, cozonacul este printre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )