Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ungureanu: Victor Ponta nu va mai fi premier dupa alegeri. Domnia sa sigur stie

B1 B1,
Ungureanu: Victor Ponta nu va mai fi premier dupa alegeri. Domnia sa sigur stie

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu crede ca Victor Ponta nu va mai fi premier dupa alegerile din 9 decembrie, lucru de care este constient si el. Nu participa la anumite zile de nastere. Impresia pe care o. continuă pe B1

Politic Show: Sebastian Lazaroiu da de inteles ca Victor Ponta ar putea sa nu mai fie premier dupa alegeri; Alegeri Parlamentare 2012. Becali show: Antonescu si Ponta nu sunt mai barbati ca mine; Cine suntdinozaurii care n-au lipsit din Parlament dupa 199

Dan Sova: Daca Basescu nu-l nominalizeaza premier pe Ponta, il suspendam. Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Dan Sova, a declarat, luni, ca in situatia in. Nicolaescu: Interesul national va fi stabilit la vot. Problema cu MCV si Schengen vine de la PDL. Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, luni.

Victor Ponta despre declaratiile lui Traian Basescu privind viitorul premier: Interesul national e definit de romani la votul din 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a luni ca interesul national este definit de romani prin vot, in replica la afirmatia facuta cu o zi in urma de presedintele Traian Basescu, care spusese ca va numi dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national.

Sebastian Lazaroiu, despre Victor Ponta: isi va pierde mintile dupa ce nu va mai fi premier.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se gandeste ce se va intampla cu premierul Victor Ponta daca, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie, nu va mai fi seful Guvernului. In opinia lui Lazaroiu, Victor Ponta isi va pierde mintile dupa ce nu va mai fi premier. Omu asta isi va pierde mintile dupa ce nu va mai fi premier. Sper sa faca cineva terapie cu el pana-n decembrie sa-i explice ca exista viata si fara functia de premier, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Dan Diaconescu, despre reclamatia depusa de USL Gorj la BEJ: Victor Ponta Viorel e disperat. Alta sansa decat sa ma aresteze pentru ca el sa ramana premier nu are

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca reclamatia depusa impotriva sa de catre USL Gorj privind mita electorala arata disperarea lui Victor Ponta pentru ca nu va mai fi premier din 10 decembrie.

Ponta ii da replica lui Basescu. Vezi cine va fi premier dupa parerea acestuia

Victor Ponta a declarat ca romanii vor defini interesul national prin vot la alegerile parlamentare din 9 decembrie. De asemenea, acesta a mentionat ca nimeni nu detine interesul national personal, adaugand ca.

Dan Diaconescu spune ca RECLAMATIA depusa de USL Gorj la BEJ arata DISPERAREA ...

Liderul PPDD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, spune ca reclamatia depusa de USL Gorj impotriva sa la BEJ intrucat a organizat un spectacol electoral, unde a impartit biscuiti, arata disperarea lui Victor Ponta pentru ca nu va mai fi premier din 10 decembrie. Dan Diaconescu a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca spectacolul pe care l-a organizat, joi seara, la Targu Jiu, si in timpul caruia au fost impartite participantilor pachete cu biscuiti si .

Traian Basescu: Dupa alegeri, voi desemna un premier care sa serveasca interesul national. Nu ma impresioneaza discutiile despre a treia suspendare

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca va desemna, dupa alegeri, un premier care sa serveasca interesul national, precizand ca nu se lasa impresionat de discutiile despre o eventuala noua suspendare a sa.

VIDEO Traian Basescu: Dupa alegeri, voi desemna un premier care sa serveasca interesul national. Nu ma impresioneaza discutiile despre a treia suspendare

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca va desemna, dupa alegeri, un premier care sa serveasca interesul national, precizand ca nu se lasa impresionat de discutiile despre o eventuala noua suspendare a sa.

Dan Mihalache, demis de Victor Ponta dupa declaratiile anti-americane facute in emisiunea Aktualitatea B1

Secretar general adjunct al guvernului, Dan Mihalache a fost demis, marti, de premierul Victor Ponta. Motivul il reprezinta declaratiile anti-americane facute de Mihalache in urma cu cateva zile, in emisiunea.

Dan Mihalache, demis de Victor Ponta dupa declaratiile anti-americane facute in emisiunea Aktualitatea B1 (VIDEO)

Secretar general adjunct al Guvernului, liberalul Dan Mihalache a fost demis, marti, de premierul Victor Ponta. Motivul il reprezinta declaratiile anti-americane facute de Mihalache in urma cu cateva zile, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )