Libnet.ro
UNICEF

13:45

Universitatea Craiova s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
Universitatea Craiova s-a calificat in optimile Cupei Romaniei

Universitatea Craiova s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, miercuri sea. continuă pe România Liberă

Universitatea Craiova, victorie scurta si calificare in optimile Cupei Romaniei

Intr-un meci considerat in deplasare, dar disputat totusi pe teren propriu in Banie, Universitatea Craiova a invins-o la limita pe CSM Resita, cu 1-0, in saisprezecimile din Cupa Romaniei.

Dinamo, calificare la pas in optimile Cupei Romaniei

Echipa Dinamo Bucuresti si-a respectat statutul de favorita in confruntarea cu UTA Arad din 16-imile Cupei Romaniei si a obtinut calificarea in faza urmatoare, cu 3-1 pe terenul divizionarei secunde.

Asa am trait CSM Resita - Universitatea Craiova

De la ora 18:45 am transmis miercuri meciul CSM Resita - Universitatea Craiova din faza saisprezecimilor Cupei Romaniei. Partida s-a disputat pe arena Ion Oblemenco din Banie cu formatia resiteana in postura de gazda.

Victor Piturca a ales unde va juca Universitatea Craiova in timpul schimbarii gazonului de pe Oblemenco

Universitatea Craiova va fi nevoita sa plece o vreme de pe arena Ion Oblemenco, unde vor avea loc lucrari pentru schimbarea suprafetei de joc.

Cupa Romaniei: CSU Craiova s-a calificat in optimile de finala (1-0 vs CSM Resita)

Formatia CSU Craiova s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, invingand echipa CSM Resita, scor 1-0, pe stadionul Ion Oblemenco.

Victor Piturca surprinde: Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei

Universitatea Craiova s-a calificat in optimile din Cupa Romaniei, dar antrenorul Victor Piturca a declarat dupa meciul cu CSM Resita 1-0) ca nu este interesat in mod special de aceasta competitie si ca principalul sau obiectiv este campionatul.

Prinsera curaj! Oltenii lui Adrian Mititelu vor in continuare pe noul Oblemenco

U Craiova 1948, echipa de Liga 3 patronata de Adrian Mititelu, si-a facut debutul pe noul stadion din Ion Oblemenco la meciul cu Universitatea Cluj din 16-imile Cupei Romaniei.

Petrolul si Mioveni merg in optimile Cupei Romaniei

Cupa Romaniei a continuat, miercuri, cu alte meciuri din faza saisprezecimilor de finala. Hermannstadt, CS Mioveni si Petrolul Ploiesti au obtinut calificarea prin victorii obtinute in 90 de minute pe terenul adversarelor intalnite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )