Libnet.ro
UNICEF

11:30

Unspe Metri. Radu Banciu: Viitorul, o echipa jenant de slaba. Cu Apoel Nicosia va fi greu (VIDEO)

B1 B1,
Unspe Metri. Radu Banciu: Viitorul, o echipa jenant de slaba. Cu Apoel Nicosia va fi greu (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat, in editia de vineri a emisiunii Unspe Metri, tragerea la sorti pentru turul trei al Ligii Campionilor si a Europa League. Cei doi au atras atentia ca in. continuă pe B1

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre decizia TAS prinvind campioana Romaniei la fotbal (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de joi a emisiunii Unspe metri despre fapatul ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca echipa Viitorul este campioana.

Radu Banciu: Dragnea l-a amenintat pe Iohannis exact ca un mafiot. Cum sa ai tupeul asta? PSD-istii raman ranchiunosi pana in mormant (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Liviu Dragnea l-a avertizat ca pacea s-a.

Radu Banciu: Daca ar ajunge premier, Dragnea ar instaura o dictatura. Ne-am intoarce la epoca Nastase, cand puteai sa ganguresti o seara, dar a doua zi nu mai existai (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre noua incercare a Guvernului de a-i deschide lui Liviu Dragnea calea spre functia de premier. Mihai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )