Libnet.ro
UNICEF

06:45

Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai importanti dirijori greci, la pupitrul Operei Nationale

Myron Michailidis, unul dintre cei mai apreciati dirijori din Grecia si Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia, este invitatul special al Operei Nationale. Maestrul Michailidis va dirija vineri, 23 mai, de la 18. 30, opera Lohengrin de Richard Wagner, o poveste despre credinta, dragoste si devotament, in regia lui Stefan Neagrau. continuă pe Adevărul

Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia Myron Michailidis, la pupitrul Operei Nationale Bucuresti

Unul dintre cei mai importanti dirijori din Grecia, Myron Michailidis, este invitatul special al Operei Nationale Bucuresti. Director Artistic al Operei Nationale din Grecia, maestrul Michailidis va dirija vineri,.

SAP va da afara peste 1.500 de angajati ca urmare a axarii pe servicii cloud

SAP AG, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii software din lume, va reduce intre 1. 500 si 2. 000 de posturi din totalul numarului de salariati, ca urmare a unui plan de reorganizare centrat pe segmentul de cloud computing.

MedLife investeste peste 1 mil. euro intr-o hiperclinica la Iasi

MedLife, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria serviciilor medicale private din Romania, a inaugurat la Iasi a doua hiperclinica din zona Moldovei in urma unei investitii care depaseste 1 mil. euro.

Cornel Resmerita, cel mai bogat primar din Hunedoara, e campion la imobiliare: averea a venit din afaceri frumoase

Unul dintre cei mai bogati primari din judetul Hunedoara, Cornel Resmerita, detine o vila imensa in Lupeni si doua cabane in statiunile montane hunedorene. Este primar de zece ani in Lupeni, iar pentru ca nu se mai poate ocupa de afacerile prin care a reusit sa construiasca imobilele, familia sa a preluat fraiele afacerilor.

Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei Camorra, a fost prins de politistii romani in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul se afla lista celor mai periculosi.

Unul dintre liderii gruparii Camorra, prins in judetul Calarasi

Unul dintre liderii celei mai temute organizatii infractionale din Italia a fost prins, vineri, de politisti in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul, care face parte din gruparea Camorra era.

Joburi pentru cei mai buni. Peste 300 de tineri participa la Top Talents Romania, un eveniment de cariera pentru varfuri

Cei mai buni 300 de tineri, studenti in ani terminali de facultate, masteranzi, doctoranzi si proaspat absolventi de studii universitare participa pe 15 si 16 mai la Top Talents Romania, un eveniment aflat la cea de-a saptea editie. Pe parcursul celor doua zile, tinerii vor avea posibilitatea sa intre in contact cu reprezentantii unor companii de top.

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Dacia, de 15 ani in alianta cu Renault: cei mai importanti pasi din istoria marcii auto [INFOGRAFIC]

Renault si Dacia sarbatoresc anul acesta 15 ani de colaborare in urma carora marca romaneasca a fost transformata dintr-un brand local intr-unul international, fiind produse aproximativ 3 milioane de masini.

Doi pinguini homosexuali, cei mai buni parinti pentru un pui de pasare

Angajatii unei gradini zoologice din Marea Britanie au ramas muti de uimire cand doi pinguini de acelasi sex s-au cuplat, iar situatia a devenit cu atat mai interesanta cu cat cei doi au adoptat un pui de pasare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )