Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dacia, de 15 ani in alianta cu Renault: cei mai importanti pasi din istoria marcii auto [INFOGRAFIC]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia, de 15 ani in alianta cu Renault: cei mai importanti pasi din istoria marcii auto [INFOGRAFIC]

Renault si Dacia sarbatoresc anul acesta 15 ani de colaborare in urma carora marca romaneasca a fost transformata dintr-un brand local intr-unul international, fiind produse aproximativ 3 milioane de masini. continuă pe Wall-Street Ro

Joburi pentru cei mai buni. Peste 300 de tineri participa la Top Talents Romania, un eveniment de cariera pentru varfuri

Cei mai buni 300 de tineri, studenti in ani terminali de facultate, masteranzi, doctoranzi si proaspat absolventi de studii universitare participa pe 15 si 16 mai la Top Talents Romania, un eveniment aflat la cea de-a saptea editie. Pe parcursul celor doua zile, tinerii vor avea posibilitatea sa intre in contact cu reprezentantii unor companii de top.

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Azi trupa Animal X sarbatoreste 15 ani de activitate! Vom sarbatori pe scena!

Acum 15 ani se nastea o trupa ce avea sa faca senzatie in industria muzicala romaneasca. O formatie cu recorduri.

UBB isi premiaza cei mai buni studenti si profesori

Consiliul Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai organizeaza joi, 15 mai, de la ora 16. 00, Gala de decernare a Premiilor Excellentia. Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie, va avea loc in Aula Magna a Universitatii, pe strada M. Kogalniceanu nr. 1, etajul al doilea.

Doi pinguini homosexuali, cei mai buni parinti pentru un pui de pasare

Angajatii unei gradini zoologice din Marea Britanie au ramas muti de uimire cand doi pinguini de acelasi sex s-au cuplat, iar situatia a devenit cu atat mai interesanta cu cat cei doi au adoptat un pui de pasare.

Fondurile mutuale care au adus cei mai multi bani investitorilor in ultimul an

Fondurile mutuale au continuat sa atraga investitori in aprilie, luna in care peste 2. 300 de noi clienti au ales aceasta alternativa de investitie, arata datele AAF. Cele mai mari castiguri le-au adus, in ultimele 12 luni, fondurile straine care.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

Milan promoveaza la prima echipa un jucator de 15 ani

Intrat intr-un amplu proces de reconstructie, clubul AC Milan a anuntat miercuri ca l-a integrat in cadrul primei echipe pe Hachim Mastour, un jucator care va implini 16 ani pe 18 iunie.

Ponta: Romania va avea cei mai buni piloti de avioane F-16 din NATO

Romania va avea cei mai buni piloti de avioane multirol F-16 din NATO, a spus increzator premierul Victor Ponta, care a anuntat ca tara noastra va cumpara in urmatoarea perioada 12 avioane F 16 modernizate.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume

Romania ocupa locul 5 in lume, in ceea ce priveste consumul de alcool, arata un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Raportul din acest an arata ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )