Libnet.ro
UNICEF

09:00

Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste ISIS a fost prins si torturat (VIDEO)

B1 B1,
Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste ISIS a fost prins si torturat (VIDEO)

Unul dintre cei mai sangerosi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic, cunoscut sub numele de Buldozerul, ar fi fost capturat de armata siriana. Buldozerul este considerat unul dint. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cunoscuti bancheri din Romania a murit

Bancherul italian care a contribuit din umbra la cresterea spectaculoasa a Bancii Transilvania a murit, scrie zf. ro. Roberto Marzanati a fost intre 1993 si 2010 consultant senior la Banca Europeana.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp rupe tacerea privind acuzatiile de violentadomestica: dezvaluiri desprerelatia starului cu sotia

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Johnny Depp 52 de ani), comediantul american Doug Stanhope 49 de ani), a decis sa rupa tacerea in ceea ce priveste acuzatiile de violenta domestica aduse actorului de catre sotia sa, actrita Amber Heard 30 de ani), dezvaluind ca aceasta minte si ca a incercat sa-l santajeze pe superstar.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai longevivi primari din Vaslui, trimis in judecata de DNA chiar inainte de alegeri

Primarul comunei vasluiene Berezeni, Iulian Miliare, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de coruptie intr-un dosar ce vizeaza acordarea de subventii unei asociatii agricole din comuna.

Unul dintre cei mai periculosi oameni din lume a fost prins de FBI

Unul dintre cei mai cautai oameni din Statele Unite a fost prins de FBI. Barbatul a fost dat in cautare internationala, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata in fata familiei si.

incepe razboiul in Anglia: Cei mai tari doi antrenori din lume se vor bate in noul sezon din Premier League

Doi dintre cei mai tari antrenori din lume se vor confrunta in noul sezon din Premier League. Si nu oricum, ci chiar in acelasi oras. Este vorba despre Mourinho si Guardiola, antrenori la Manchester.

Varul marelui sculptor Constantin Brancusi, ajuns unul dintre lideri cei mai importanti al rezistentei anticomuniste

Grigore Brancusi s-a nascut la 11 noiembrie 1910 la Bradiceni. Bunicul sau era fratele lui Constantin Brancusi. A fost orfan de tata, dar a reusit sa frecventeze cursurile Liceului Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, insa a ales pana la urma o cariera militara.

Varul marelui sculptor Constantin Brancusi, ajuns unul dintre liderii importanti ai rezistentei anticomuniste

Grigore Brancusi s-a nascut la 11 noiembrie 1910 la Bradiceni. Bunicul sau era fratele lui Constantin Brancusi. A fost orfan de tata, dar a reusit sa frecventeze cursurile Liceului Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, insa a ales pana la urma o cariera militara.

Unul dintre putinele locuri din lume in care viata ar putea continua in urma unui atac nuclear, o pestera din Romania (VIDEO)

Potrivit unor studii internationale s-a constatat ca unul dintre putinele locuri din lume unde se poate supravietui in caz de atac nuclear se afla in romania. Mai exact, este vorba despre Pestera.

A murit unul dintre oamenii cheie din cadrul Bancii Transilvania

Unul dintre oamenii cheie din cadrul Bancii Transilvania, dar si vicepresedinte al Consiliului de Administratie al acestei banci, a incetat din viata. Roberto Marzanati a fost trimis de BERD - unul.

Care sunt cei mai periculosi agenti patogeni ascunsi sub unghiile femeilor. Lista bolilor periculoase ce stau sa erupa

Femeile cochete care poarta unghii artificiale dau falsa aparenta de maini ingrijite, in spatele lacului de unghii fiind adevarate culturi de bacterii si microbi care afecteaza grav sanatatea. Medicii spun ca femeile sunt mai predispuse sa poarte microbi care pot afecta grav sanatatea, cu toate astea, barbatii sunt cei care detin cei mai multi germeni patogeni.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )