Libnet.ro
UNICEF

05:30

Unul dintre efectele puciului din Turcia: Turkish Airlines amana debutul zborurilor de la Cluj la Istanbul

Adevărul Adevărul,
Unul dintre efectele puciului din Turcia: Turkish Airlines amana debutul zborurilor de la Cluj la Istanbul

Operatorul aerian Turkish Airlines a anuntat reprezentantii Aeroportului Avram Iancu din Cluj ca amana debutul zborurilor programate din 26 iulie. Motivul: starea de urgenta instituita in Turcia. continuă pe Adevărul

Peste 100 de angajatiai Turkish Airlines, concediati dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia

Peste o suta de angajati ai companiei de stat Turkish Airlines, cea mai mare companie aeriana din Europa, au fost concediati ca parte a actiunii de epurare din institutiile de stat din Turcia pentru.

ANALIZA George Friedman: Organizatorii puciului din Turcia, implicati in doborarea avionului rus?

Pilotii care au fost implicati in doborarea avionului rus care, in noiembrie, a violat pentru scurt timp spatiul aerian al Turciei, au fost arestati de autoritatile turce. Un oficial turc a spus ca arestarile au legatura cu tentativa esuata de lovitura de stat. Cu acest eveniment, unul dintre principalele rezultate ale tentativei de puci devine evident.

Turkish Airlines a concediat 211 oameni acuzati de legaturi cu autorii loviturii de stat

Compania aeriana de stat Turkish Airlines a anuntat, luni, in mod oficial, ca a concediat 211 de angajati, din cauza legaturilor cu o miscare religioasa care, potrivit presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a incercat sa rastoarne guvernul.

Decizie radicala luata de Turkish Airlines

Compania aeriana de stat Turkish Airlines a anuntat, luni, in mod oficial, ca a concediat 211 de angajati, din cauza legaturilor cu o miscare religioasa care, potrivit presedintelui turc Recep Tayyip.

Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati, in urma tentativei esuate de lovitura de stat

Compania aviatica turca Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati, inclusiv din management si personal de zbor, in urma tentativei esuate de lovitura de stat din 15 iulie, relateaza luni presa locala, citata de Reuters.

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. ATENTAT TERORIST la Munchen, cu 9 morti confirmati si cel putin 10 raniti. Unul dintre decedati ar putea fi un atacator. A fost convocat Consiliul de securitate al parlamentului

Atac terorist la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Sunt 11 morti. Trupele speciale au gasit un trup la o oarecare departare de locul atacului, iar autoritatile se intreaba daca nu ar fi cumva vorba despre unul dintre atacatori sau despre inca o victima.

Dialog incredibil in timpul atacurile din Munchen: Unul dintre atacatorii a strigat Sunt german (VIDEO)

Unul dintre atacatorii din Munchen a fost filmat in timp ce se afla pe acoperis si a avut un dialog cu una din victimele sale. - Are o arma, tocmai a incarcat-o! - Sunt german! - Esti un .

Imagini cu momentul cand unul dintre teroristii din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )