Libnet.ro
UNICEF

20:46

UPDATE. A2 si 10 drumuri nationale, blocate de zapada. 100 de trenuri, anulate.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. A2 si 10 drumuri nationale, blocate de zapada. 100 de trenuri, anulate.

UPDATE: Traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9. 56, conform Mediafax. Astfel, circulatia este restrictionata intre statiile Brosteni si Slobozia, Buzau si Faurei Fir2, Chitila si Calinesti, Marasesti si Tecuci - Barbosi, Orsova si Poarta, Ploiesti Sud si Brosteni, Urziceni si Faurei - Tecuci. Pentru deszapezire, se . continuă pe România Liberă

Circulatia pe A2 si 10 drumuri nationale, blocata de zapada.

Circulatia este intrerupta, sambata dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2, precum si pe 10 drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi,, conform Centrului Infotrafic, relateaza Mediafax. Potrivit datelor centralizate la 9. 30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). De asemenea, nu se circula pe DN22A Nalbant - Nicolae Balcescu - Ciucurova judetul Tulcea), DN22D Macin - .

Traficul este intrerupt pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale. Circulatie restrictionata si pe 7 linii feroviare, aproape 100 de trenuri anulate

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata din cauza zapezii pe tronsoane din A2 si pe 10 tronsoane de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). Potrivit datelor centralizate la 9:30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). Si traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9.

Circulatie intrerupta pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR),.

Infotrafic: Tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale, in continuare inchise

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A3, A2 si pe mai multe drumuri nationale

50: Doua drumuri nationale - DN 22 Ramnicu Sarat-Braila si DN 2 C Buzau-Slobozia sunt inchise, miercuri, in judetul Buzau, in timp ce pe DN 2 E 85) si DN 2 B Buzau-Braila se circula cu.

TRAFIC iNCHIS pe A3, A2 si doua drumuri nationale

20: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a fost luata masura inchiderii traficului rutier pe Autostrada A3.

Starea drumurilor: Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete raman inchise

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat traficul greu, informeaza Centrul Infotrafic.

Circulatie intrerupta pe tronsonul Lehliu-Fetesti a A2 si pe 7 drumuri nationale.

Circulatia rutiera este intrerupta sambata seara, din cauza zapezii sau a viscolului, pe sensul Bucuresti-Constanta al portiunii Lehliu-Fetesti din A2 si pe tronsoane din sapte drumuri nationale, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR). Astfel, conform datelor centralizate la ora 19. 00, nu se circula pe DN 22D Macin - Caugagia judetul Tulcea), DN 22F Horia - Nalbant judetul Tulcea), DN 24D Varlezi - Tulucesti judetul Galati), DN 29 Botosani - .

Vrancea: Peste 70 de sate cu 47.000 de locuitori sunt izolate, cinci drumuri nationale inchise.

Peste 70 de sate din 16 comune unde traiesc aproximativ 47. 000 de persoane sunt blocate, joi dimineata, in judetul Vrancea, unde cinci drumuri nationale si noua judetene sunt inchise, in timp ce in judetul Galati sunt izolate 33 de localitati, iar 23 de drumuri judetene sunt inchise, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al ISU Vrancea, Cristina Duta, a declarat ca cele 16 comune cu peste 70 de sate izolate sunt: Balesti, Chiojdeni, Ciorasti, Cotesti, Dumbraveni, Dumitresti, Jitia, .

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Update 13:37 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 2 intre localitatile Urziceni - Buzau, km 68+000 - km 106+790, pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mica de 7,5 tone.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )