Libnet.ro
UNICEF

21:45

UPDATE. Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care le cerea spaga parintilor.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care le cerea spaga parintilor.

UPDATE: Inspectoratul Muncipiului Bucuresti a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 in cazul invatatoarei Dana Blindu din Bucuresti, care le-a cerut bani elevilor pentru cadouri, transmite Mediafax. Reprezentantii ISMB au mai precizat ca aspectele penale in acest caz vor fi analizate de catre Parchet, iar cele administrative, de catre unitatea de invatamant. --- Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, . continuă pe România Liberă

Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care cerea bani parintilor pentru cadouri

Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 in cazul invatatoarei Dana Blindu din Capitala, care le-ar fi cerut bani elevilor pentru cadouri, arata sursele de presa.

Gabriela Vranceanu Firea, despre cazul invatatoarei care a cerut bani parintilor. Astfel de oameni afecteaza grav imaginea Romaniei

Gabriela Vranceanu Firea a comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 cazul invatatoarei care a fost filmata in timp ce a cerut bani parintilor elevilor scolii numarul 10 din Bucuresti. Nu.

ISMB a sesizat Parchetul in legatura cu cazul invatatoarei de la Scoala nr. 10

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a sesizat, luni, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, in legatura cu presupusele fapte penale savarsite de invatatoarea Dana Blindu de la.

UPDATE. invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti. ...

UPDATE: Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, daca se dovedeste ca invatatoarea este vinovata, ea risca sanctiunea maxima a excluderii din invatamant. Traistaru a precizat ca pentru analizarea acestui caz au fost nominalizati doi inspectori din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) si s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare la nivelul scolii. Inspectorii vor realiza o cercetare .

invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti.

Inspectoratul Scolar Bucuresti a inceput o ancheta dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de serviciu. Nemultumita ca parintii cotizau doar 200 de lei, fata de cei 500 ceruti, invatatoarea a considerat ca trebuie sa le predea o lectie despre alinierea la sistemul romanesc al spagii, potrivit B1TV. In urma celor pezentate IS s-a autosesizat. Luni dimineata, la prima ora, in urma dispozitiei .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )