Libnet.ro
UNICEF

07:30

Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care cerea bani parintilor pentru cadouri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care cerea bani parintilor pentru cadouri

Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 in cazul invatatoarei Dana Blindu din Capitala, care le-ar fi cerut bani elevilor pentru cadouri, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei care le cerea spaga parintilor.

UPDATE: Inspectoratul Muncipiului Bucuresti a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 in cazul invatatoarei Dana Blindu din Bucuresti, care le-a cerut bani elevilor pentru cadouri, transmite Mediafax. Reprezentantii ISMB au mai precizat ca aspectele penale in acest caz vor fi analizate de catre Parchet, iar cele administrative, de catre unitatea de invatamant. --- Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, .

Gabriela Vranceanu Firea, despre cazul invatatoarei care a cerut bani parintilor. Astfel de oameni afecteaza grav imaginea Romaniei

Gabriela Vranceanu Firea a comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 cazul invatatoarei care a fost filmata in timp ce a cerut bani parintilor elevilor scolii numarul 10 din Bucuresti. Nu.

invatatoare din Capitala, anchetata, pentru ca le cerea bani parintilor.

Inspectoratul Scolar Bucuresti va face verificari, de luni, in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, transmite Mediafax. Ancheta a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe Youtube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori, spunand: .

invatatoarea filmata in timp ce le cerea bani parintilor detine o scoala privata si are o experienta profesionala de 30 de ani

Invatatoarea care a pretins de la parinti cadouri de sarbatori nu e oricine. Este un dascal cu 30 de ani de experinta in educatie si cea care a deschis prima scoala primara privata din Romania.

ISMB a sesizat Parchetul in legatura cu cazul invatatoarei de la Scoala nr. 10

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a sesizat, luni, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, in legatura cu presupusele fapte penale savarsite de invatatoarea Dana Blindu de la.

UPDATE Inspectorul scolar general al Capitalei: invatatoarea care cerea bani pentru cadouri ar putea fi data afara din invatamant

Directoarea Scolii Generale Nr. 10 Maria Rosetti din Capitala s-a prezentat luni dimineata la sediul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) pentru a fi audiata. Saptamana viitoare urmeaza ca invatatoarea care a pretins bani de la parinti pentru cadourile de Craciun sa fie audiata in cadrul anchetei demarate de ISMB si daca este gasita vinovata, ar putea fi exclusa din invatamant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )