Libnet.ro
UNICEF

14:15

UPDATE Procurorii DIICOT fac perchezitii intr-un dosar privind posibila delapidare a SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia/ Actiunile celor doua SIF-uri au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Procurorii DIICOT fac perchezitii intr-un dosar privind posibila delapidare a SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia/ Actiunile celor doua SIF-uri au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa

Procurorii DIICOT au efectuat luni 31 de perchezitii domiciliare in judetele Ilfov si Arad si in Bucuresti, actiunea vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate care a avut ca scop obtinerea de sume de bani din patrimoniul SIF Banat-Crisana SA si SIF Muntenia SA Bucuresti prin delapidarea acestora. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2012 -2014, membrii gruparii au constituit un grup infractional organizat ce a avut ca scop obtinerea de sume de bani prin delapidare, fonduri ce au fost transferate ulterior prin intermediul mai multor societati nerezidente offshore), controlate tot de catre membrii grupului, in vederea reciclarii, tocmai pentru a ascunde adevarata natura a provenientei acestora, a transmis luni DIICOT. In jurul orei 9,40, actiunile celor doua SIF-uri au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa. continuă pe Hotnews

Procurorii DIICOT fac perchezitii intr-un dosar privind posibila delapidare a SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia

Procurorii DIICOT au efectuat luni 31 de perchezitii domiciliare in judetele Ilfov si Arad si in Bucuresti, actiunea vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate care a avut ca scop obtinerea de sume de bani din patrimoniul SIF Banat-Crisana SA si SIF Muntenia SA Bucuresti prin delapidarea acestora. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2012 -2014, membrii gruparii au constituit un grup infractional organizat ce a avut ca scop obtinerea de sume de bani prin delapidare, fonduri ce au fost transferate ulterior prin intermediul mai multor societati nerezidente offshore), controlate tot de catre membrii grupului, in vederea reciclarii, tocmai pentru a ascunde adevarata natura a provenientei acestora, a transmis luni DIICOT.

Constanta: 34 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 800.000 de euro

Politistii din Constanta fac, luni dimineata, 34 de perchezitii la mai multe societati comerciale si persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Sunt vizate opt persoane suspectate ca in.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, prins luand mita. Procurorii DNA fac perchezitii la domiciliul sau

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU, prins in flagrant dupa luare de mita. In acest moment sunt perchezitii la domiciliul sau.

Perchezitii DIICOT intr-un dosar privind delapidarea SIF Banat si SIF Muntenia. Angajati ai SIF-urilor, printre suspecti

Procurorii DIICOT au descins in aceast dimineata la 31 de adrese din Bucuresti si din judetele Ilfov si Arad. Mai multe persoane sunt acuzate ca ar fi delapidat fonduri din patrimoniul SIF Banat Crisana SA si.

34 de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii constanteni efectueaza luni dimineata 34 de perchezitii in Constanta intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul creat fiind estimat la 800. 000 de euro.

Neamt: Cinci persoane, retinute de procurorii DIICOT, pentru evaziune fiscala de 35 de milioane de lei

Procurorii DIICOT Neamt au retinut cinci persoane, acuzate de constituire de grup infractional organizat si evaziune fiscala de aproximativ 35 de milioane de lei, prin emiterea de facturi fictive care sa ateste.

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Arad: 25 de persoane ar fi delapidat SIF Banat si SIF Muntenia

Procurorii DIICOT fac 31 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Arad, la 25 de persoane suspectate ca ar fi delapidat patrimoniul SIF Banat Crisana si SIF Muntenia, de unde au transferat bani prin intermediul unor offshore-uri, dar si ca s-ar fi.

Perchezitii IPJ Alba intr-un dosar de inselaciune si fals: 21 de persoane, conduse la politie pentru audieri

Politisti din cadrul IPJ Alba efectueaza simbata dimineata, 6 decembrie 2014, un numar de 20 de perchezitii pe raza judetului in vederea documentarii activitatii infractionale a 21 de persoane banuite de comiterea faptelor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Patronul unei discoteci din Buzau, implicat in mafia fierului vechi. 25 de persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT

Patronul discotecii Axxe, din Vernesti, a fost trimis in judecata de DIICOT, alaturi de alte 24 de persoane, pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Grupul infractional era specializat in tranzactii ilegale cu fier vechi iar prejudiciul creat de acestia depaseste 35 de milioane de euro.

Fostul director al Mediafax Group, Orlando Nicoara, audiat la Parchet intr-un dosar de evaziune fiscala (VIDEO)

Fostul director al Mediafax Group, Orlando Nicoara este audiat luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Audierile au loc intr-un nou dosar deschis de procurori. Este vorba despre un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )