Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Recep Erdogan ii cere scuze lui Vladimir Putin pentru avionul rusesc doborat la granita cu Siria

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Recep Erdogan ii cere scuze lui Vladimir Putin pentru avionul rusesc doborat la granita cu Siria

Presedintele turc Recep Erdogan i-a cerut scuze lui Vladimir Putin pentru bombardierul rusesc dobarat de aviatia turca in apropierea granitei cu Siria, anunta Kremlinul, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ii cere scuze lui Vladimir Putin pentru moartea pilotului rus dupa doborarea unui avionla granita dintre Turcia si Siria, in noiembrie 2015

Presedintele rus Vladimir Putin a primit o scrisoare prin care liderul turc Reccep Tayyip Erdogan i-a cerut scuze pentru faptul ca un pilot rus a murit in incidentul din luna noiembrie a anului trecut,.

Avion rus doborat de Turcia. Kremlin: Erdogan i-a prezentat lui Putin scuze pentru incident

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a trimis o scrisoare omologului sau rus Vladimir Putin in care exprima scuze pentru doborarea, in luna noiembrie, a unui avion militar rus in.

Erdogan i-a prezentat lui Putin scuze pentru doborarea avionului militar rus

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a trimis o scrisoare omologului sau rus Vladimir Putin in care exprima scuze pentru doborarea, in luna noiembrie, a unui avion militar rus in apropierea granitei turco-siriene, relateaza luni Reuters, citand un purtator de cuvant al Kremlinului, preluat de Agerpres.

Prieteni pentru totdeauna: Rusia si China au semnat mai multe acorduri comerciale in timpul vizitei lui Vladimir Putin la Beijing

Vladimir Putin a efectuat sambata o vizita de stat la Beijing cu obiectivul de intarire a relatiilor economice si pastrarea balantei strategice de putere intre cele doua natiuni. Rusia si.

Reactia dura a lui Vladimir Putin dupa BREXIT

Federatia Rusa nu s-a amestecat, nu se amesteca si nu se va amesteca in alegerea Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana UE), a declarat vineri presedintele rus Vladimir Putin, informeaza.

Vladimir Putin reactioneaza dupa Brexit: Nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe

Presedintele rus Vladimir Putin a avut prima reactie dupa referendumul prin care britanicii si-au exprimat dorinta ca Regatul Unit sa paraseasca Uniunea Europeana, arata rt. com. Cred ca este de.

Vladimir Putin, despre politica de sanctiuni a UE la adresa Federatiei Ruse dupa Brexit

Decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana UE) nu va influenta politica de sanctiuni a UE la adresa Federatiei Ruse, a estimat vineri presedintele rus Vladimir Putin, informeaza agentia de presa TASS, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin: Brexit este alegerea poporului britanic si este de inteles, pentru ca nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe

Vladimir Putin a declarat ca Brexit este alegerea facuta de poporul britanic si este una de inteles, pentru ca nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe. Acesta a subliniat ca Moscova nu a interferat cu rezultatele referendumului,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )