Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. VIDEO. Stenograme. Coman: La orice partid se cere niste bani. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Stenograme. Coman: La orice partid se cere niste bani. ...

UPDATE: Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, ca nimeni din conducerea partidului nu i-a cerut lui Gheorghe Coman nici macar un covrig, conform Mediafax. Nimeni din conducerea PC nu i-a cerut lui Coman nici macar un covrig. Este rusinos ce a facut si confirma concluzia la care ajunsesem si noi: ca e o persoana de o calitate indoielnica. Din acest motiv, am si refuzat sa particip la alegerile la care ma invitase. Dar ce a putut sa faca intrece orice inchipuire. E bine ca . continuă pe România Liberă

UPDATE. Stenograme. Coman: La orice partid se cere niste bani. ...

UPDATE: Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, vineri, ca nimeni din conducerea partidului nu i-a cerut lui Gheorghe Coman nici macar un covrig, conform Mediafax. Nimeni din conducerea PC nu i-a cerut lui Coman nici macar un covrig. Este rusinos ce a facut si confirma concluzia la care ajunsesem si noi: ca e o persoana de o calitate indoielnica. Din acest motiv, am si refuzat sa particip la alegerile la care ma invitase. Dar ce a putut sa faca intrece orice inchipuire. E bine ca .

UPDATE. Stenograme: Coman. Fara politica nu poti sa traiesti; la orice partid se ...

UPDATE: STENOGRAME: Intr-o discutie apare mentionat si numele minstrului delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini. Coman Gheorghe: Ce sa treaca, unde sa treaca frate ca n-au bani, unde sa ce dracu vorbim aiurea? Bai Cipriane, si-ti mai spun si altceva si cu asta am. sa-ti spun. aaa. ca la orice partid se cere niste bani ca nu ma feresc de tine, mi-a cerut niste bani astia. neinteligibil. si organizarea uite a venit oameni, acuma vine Grapinni, tre sa-i fac masa cu aia. eu de .

UPDATE. Deputatul Gheorghe Coman, invitat luni la Comisia juridica a Camerei.

Conform interceptarilor DNA, Coman vorbea despre faptul ca PNL nu va mai fi intr-o luna. Mai mult, parlamentarul PC se lauda ca il cunoaste pe presedintele ANSVSA. --- Deputatul Gheorghe Coman este chemat luni la Comisia Juridica, parlamentarii din comisie urmand sa studieze dosarul pana atunci. Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Bogdan Ciuca, a precizat ca sesizarea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman si dosarul acestuia se .

UPDATE: VIDEO. Ultimul termen in dosarul Zambaccian. ...

UPDATE: Procurorul de sedinta al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a cerut joi judecatorilor Instantei Supreme condamnarea la o pedeapsa cu executare pentru luare de mita a fostului premier Adrian Nastase si, de asemenea, o pedeapsa cu inchisoare pentru santaj, in dosarul Zambaccian. Totodata DNA mai solicita si confiscarea unor sume care ar fi facut obiectul unor foloase necuvenite. DNA a mai cerut condamnarea Danei Nastase la pedeapsa cu inchisoarea pentru complicitate la luare de .

UPDATE. VIDEO. Stelian Tanase este noul sef interimar al TVR.

UPDATE: Stelian Tanase a declarat vineri, in Parlament, ca, daca va prelua conducerea TVR, dupa perioada de interimat, va face foarte repede si chirurgical restructurari, concedieri si reasezari de pozitii in ierarhie. Tanase a spus ca, pe perioada interimatului, are anumite restrictii, pe care nu le va mai avea insa daca va deveni presedinte-director general al TVR. In prezent, Cristian Zgabercea este coordonatorul cu atributii de producator general in TVR, in timp ce Claudiu Lucaci este .

UPDATE: VIDEO, Adrian Nastase afla daca se intoarce la inchisoare. ...

UPDATE: Adrian si Dana Nastase au ajuns la ICCJ. Adrian Nastase spune ca spera ca anul viitor va fi mai bun. Acum aveti posibilitatea sa aflati ceea ce s-a intamplat in acest dosar. Noi am pus la dispozitie terenul pentru constructor, iar constructorul trebuia sa ne dea un apartament la cheie. Acest amestec de teme a incurcat foarte mult lucrurile. Invinuitii au fost transformati in martori, martorii in invinuiti. Sper ca in sfarsit ca traditia Craciunului sa fie alta din toate punctele de .

UPDATE. VIDEO. Soarta TVR se decide vineri in Parlament. ...

UPDATE: Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, le-a trimis deputatilor SMS-uri prin care ii convoaca la sedinta plenului reunit de vineri, in care urmeaza sa fie votat noul presedinte director general al TVR, informeaza Mediafax. Citeste si: Ordonanta de urgenta pentru TVR, adoptata de Guvern Dragi colegi, va anunt ca vineri, 20 decembrie a. c. , ora 12, se va convoca un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Aceasta sedinta a plenului reunit va inlocui sedinta din 30 .

UPDATE. VIDEO. Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Cititi mai jos principalele declaratii ale sefului statului, in format LIVE TEXT: Am promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a fost de acord sa amane cu 3 luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Fata de 2,4 mld cat era prevazut in bugetul de stat, suspendarea aplicarii pe termen de 3 luni inseamna pierderea a 600 de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )