Libnet.ro
UNICEF

10:30

Uraganul Irma a facut deja trei victime in SUA

Hotnews Hotnews,
 Uraganul Irma a facut deja trei victime in SUA

Uraganul Irma a facut deja o victima la Florida Keys si doua in partea continentala a Floridei, au anuntat duminica autoritatile, citate de Associated Press, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

LIVE VIDEO Uraganul Irma loveste deja sudul statului Florida, deplasandu-se cu peste 200 km/h. 6,3 milioane de americani au primit ordin de evacuare

Uraganul Irma isi face simtita prezenta in statul Florida, unde rafalele de vant puternic au lovit deja sudul statului, iar nivelul apei se ridica deja. Uraganul va incepe insa sa se deplaseaza deasupra statului Florida duminica dupa-amiaza.

VIDEO Uraganul Irma loveste deja in sudul statului Florida. Aproape sapte milioane de americani au primit ordin de evacuare

Uraganul Irma isi face simtita prezenta in statul Florida, unde rafalele de vant puternic au lovit deja sudul statului, iar nivelul apei se ridica deja. Uraganul va incepe insa sa se deplaseaza deasupra statului Florida duminica dupa-amiaza.

Uraganul Irma a facut Insula Barbuda sa dispara de pe fata Pamantului

Uraganul Irma va trece astazi pe langa Republica Dominicana si Haiti, maine se va apropia de Cuba, iar in weekend va lovi Florida, unde autoritatile au inceput deja evacuarile. Uraganul.

Uraganul Irma face victime in Statele Unite. Declaratia unui roman stabilit in Miami

Uraganul Irma face prima victima in Statele Unite. Un barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost izbita de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma. Lumea este fortata sa nu iasa pe.

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

Uraganul Irma face ravagii in Florida. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata - VIDEO

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. Un ofiter de politie a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de.

Imagini din locul in care va lovi uraganul Irma. Ce spun romanii aflati in Florida

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )