Libnet.ro
UNICEF

14:03

Urmarire ca in filme intr-un oras din Romania. Patru masini de politie, pe urmele unui sofer

Antena3 Antena3,
Urmarire ca in filme intr-un oras din Romania. Patru masini de politie, pe urmele unui sofer

Urmarire ca in filme pe o strada din centrul Iasului. Patru masini de politie au pornit in urmarirea unui sofer de 53 de ani, din Roman, care a lovit mai multe autorturisme si nu a vrut sa. continuă pe Antena3

Situatie alarmanta intr-o gradinita din Romania. Copiii se joaca si invata cu umbrela in mana!

La o gradinita din orasul Salcea, judetul Suceava, copiii invata cu umbrela in mana. Apa se scurge prin acoperis, iar educatoarea impreuna cu cei mici nu mai au unde sa se.

Camerele de Comert din Romania si Indonezia au semnat un Memorandumul de intelegere: Acest document va conduce la o revigorare semnificativa a relatiilor dintre comunitatile noastre de afaceri

Un Memorandum de intelegere dintre Camerele de Comert Nationale din Romania si Indonezia a fost semnat, marti, 11 octombrie 2016, la Jakarta, se mentioneaza intr-un comunicat trims.

Camerele de Comert din Romania si Indonezia au semnat un Memorandumul de intelegere

Un Memorandum de intelegere dintre Camerele de Comert Nationale din Romania si Indonezia a fost semnat, marti, 11 octombrie 2016, la Jakarta, se mentioneaza intr-un comunicat trims Redactiei.

Nicolae Manolescu: Bob Dylan, care a luat Nobelul, e un textier de mana a doua. Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, dezlantuit: E o mizerie. E complet caraghios

Acordarea Premiului NOBEL pentru Literatura pe 2016 cantaretului Bob Dylan a starnit controverse chiar si in mediul literar romanesc. Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania,.

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania va rula, in premiera pentru Romania, la un festival de film din Sibiu (VIDEO)

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania, intitulat The New Gypsy Kings, va fi difuzat la Astra Film Sibiu 2016. Astra Film Festival, care in 2016 se desfasoara intre 17 si 23.

Laura Stefan, Accace: Companiile din Romania sunt inca reticente sa-si externalizeze activitatile de contabilitate

Companiile din Romania sunt inca reticente sa-si externalizeze operatiunile de contabilitate unor firme specializate, insa procentajul celor care aleg aceasta optiune este in crestere, a declarat Laura Stefan, managing director Accace Romania. In alte.

Explozie intr-o casa din Breaza. Doua persoane au fost ranite

O explozie neurmata de incendiu s-a produs, mari dimineata, intr-o casa din localitatea prahoveana Breaza, in urma deflagratiei doua persoane fiind ranite, dar constiente, informeaza.

Regele biscuitilor din Romania, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, arestarea preventiva a lui Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit si regele biscuitilor din Romania, acesta fiind acuzat de procurorii DIICOT de.

Regele biscuitilor din Romania, retinut de DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit si regele biscuitilor din Romania, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala.

Ada Solomon, despre Toni Erdmann: Subiectul vietii expatilor din Romania m-a preocupat foarte mult/ Filmul completeaza o imagine pe care o avem despre Bucuresti

Tabloul pe care reuseste sa il creeze filmul Toni Erdmann completeaza, intr-o masura, imaginea pe care locuitorii Capitalei o au despre Bucuresti, un oras care nu este vazut cu toate straturile sale, a spus Ada Solomon, producatorul roman al filmului Toni Erdmann, de Maren Ade, luni seara, la finalul unei proiectii de presa, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )