Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vacanta in cele mai apreciate insule din Europa: de ce merita sa le descoperi si tu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacanta in cele mai apreciate insule din Europa: de ce merita sa le descoperi si tu

In Europa sunt insule care concureaza usor cu destinatiile exotice din Asia sau Caraibe si in care te costa mai putin sa ajungi. Iata, astfel, care sunt cele mai apreciate insule de pe continent si de ce merita sa iti faci o vacanta aici. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Apa maro la robinet in orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara

In orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara curge apa maro la robinete. Un locatar a postat pe Facebook un filmulet in care arata ce apa este livrata locuitorilor.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

Topul celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Bucurestiul este unul dintre cele mai periculoase orase din Europa. Are 48 de intersectii unde anul trecut zeci de oameni - soferi, pasageri sau pietoni si-au pierdut viata sau au fost raniti in accidente.

Romanca implicata in orgiile de la vila lui Berlusconi, party cu Florin Salam si caramizi de 500 euro in cel mai scump loc din Saint Tropez! (VIDEO)

Flo Marincea, una dintre romancele lui Berlusconi, si-a sarbatorit ziua de nastere printr-o petrecere data intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Saint-Tropez. Marincea a dansat.

Un sef al salvamarilor propune ca zonele periculoase de plaja, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise / In Australia si Germania, la steag rosu salvamarul pleaca acasa

Presedintele Asociatiei Nationale a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania, Gabriel Balan, propune ca zonele de plaja periculoase de pe litoral, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise, el solicitand premierului si reglementarea situatiei skijeturilor, astfel ca acestea sa nu mai fie in apropierea persoanelor aflate la plaja, pentru evitarea producerii unor accidente, potrivit news. ro.

Cum alegi cele mai sigure locuri in mijloacele de transport, pentru a fi protejat in caz de accident

Folosind orice transport, in cele mai multe cazuri ne gandim la confortul din timpul calatoriei. Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam de siguranta, deoarece fiecare vehicul are scaune unde sunt sanse mai putine sa fim raniti in caz de accident. Bright Side ne prezinta o lista cu locuri sigure in 7 mijloace de transport, siguranta determinata pe baza unor studii si statistici.

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

Eficienta anunturilor imobiliare. Care platforma iti aduce cele mai mari sanse de a incheia o tranzactie

Un anunt postat pe un site de imobiliare beneficiaza, in medie, de 20 de contactari in intervalul a doua saptamani, potrivit unui studiu realizat de catre Reveal Marketing Research, care a analizat eficienta anunturilor de vanzare si inchiriere de pe site-urile de imobiliare si care platforme iti aduc cele mai mari sanse de succes.

Godina, dupa examenul de admitere la Academia de Politie: Vor intra cei care au ghicit cele mai multe raspunsuri corecte

Politistul Marian Godina a scris marti seara, pe pagina sa de Facebook, ca a obtinut 7. 50 la proba scrisa a examenului de admitere la Academia de Politie, precizand ca nu crede ca are sanse sa intre, urmand sa pice pentru a cincea oara. El considera ca vor lua examenul doar cei care au ghicit cele mai multe raspunsuri corecte', spunand ca cel care a conceput subiectele si-a batut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie si bani', potrivit news. ro.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )