Libnet.ro
UNICEF

12:15

Valeriu Gheorghita, despre posibilitatea ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie sa fi ajuns in Romania: Nu stim, orice este posibil

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Gheorghita, despre posibilitatea ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie sa fi ajuns in Romania: Nu stim, orice este posibil

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, spune ca a doua transa de vaccin anti-COVID va ajunge in tara noastra in 28 decembrie, iar in 29 decembreie dozele vor fi distribuite catre toate cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din Romania. continuă pe Hotnews

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

Valeriu Gheorghita, despre urmatoarea transa de vaccin anti-COVID: Saptamanal vor ajunge aproape 140.000 150.000 de doze (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declaratca este un efort logistic fara precedent, iar s.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: E un efort logistic fara precedent. Suntem pregatiti, asa incat fiecare cetatean sa aiba acces la vaccin (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declarat ca este un efort logistic fara precedent, dar el si.

Octavian Jurma: Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania!

Noua tulpina de coronavirus, de 70 de ori mai contagioasa, ar fi ajuns si in Romania, sustine medicul si cercetatorul Octavia Jurma. Daca noua tulpina este detectata in Australia, care este atat de departe si unde se testeaza deja anticipativ, este absolut sigur ca s-a inmultit si in Europa si cu siguranta a ajuns si in Romania, a declarat cercetatorul.

in Danemarca au fost depistate 33 de cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

33 de infectari cu noua tulpina de coronavirus au fost identificate in Danemarca, tulpina care se raspandeste rapid in unele zone din Marea Britanie, potrivit autoritatilor, relateaza Reuters, citata deAgerpres.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Portugalia

Primele cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost depistate si in Portugalia, in insula Madeira, relateaza Reuters.

Noua tulpina de coronavirus se raspandeste. Primele doua cazuri depistate in Canada

Primele doua cazuri de contaminare cu noua tulpina de coronavirus care circula in Marea Britanie au fost depistate in Canada, au anuntat sambata autoritatile sanitare din Ontario, scrie AFP.

Al doilea caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus, descoperit in Italia

Pacientul infectat cu noua tulpina de coronavirus sustine ca nu a avut contact cu persoane din Marea Britanie. Este al doilea caz depistat in Italia.

O noua tulpina de coronavirus a fost identificata in Nigeria Este a treia tulpina identificata in lume in mai putin de doua saptamani

O alta tulpina a noului coronavirus pare sa fi aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritatii pentru controlul bolilor din Africa, avertizand ca este nevoie de investigatii suplimentare, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

O noua tulpina de coronavirus, depistata in Nigeria. Este a treia mutatie a SARS-CoV-2 identificata in lume in mai putin de doua saptamani

O a treia tulpina a noului coronavirus a aparut in Nigeria, a anuntat joi directorul autoritatii pentru controlul bolilor din Africa, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )