Libnet.ro
UNICEF

10:45

Valeriu Strelet si reinstalarea in mediocritate

Adevărul Adevărul,
Valeriu Strelet si reinstalarea in mediocritate

Deputatul Valeriu Strelet a devenit cunoscut, din 2009 incoace, ca un locotenent fidel al lui Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova. continuă pe Adevărul

Averea candidatului la functia de prim-ministru. Ce bunuri detine Valeriu Strelet

Valeriu Strelet, candidatul oficial la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, se inscrie in randul celor mai bogati politicieni. Jurnalistii de la Rise Moldova scriu ca deputatul locuieste intr-o casa de lux, estimata de expertii imobiliari la opt milioane de lei. El are doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii.

Istoric, om de afaceri si profesor. Cine este Valeriu Strelet, candidatul la functia de prim-ministru

Candidat la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet a devenit vicepresedinte al Partidul Liberal Democrat din Moldova in luna decembrie a anului 2007. inainte sa ajunga un politician cunoscut, Strelet a fost profesor de politologie si istorie a culturii si a ocupat functia de director al mai multor intreprinderi.

Valeriu Strelet, candidatul desemnat pentru functia de premier al Republicii Moldova, a inceput consultarile cu fractiunile parlamentare in vederea obtinerii votului de incredere

Candidatul desemnat oficial pentru functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a demarat consultarile cu fractiunile parlamentare de la Chisinau pentru a obtine voturile necesare investirii.

Expertii considera ca Valeriu Strelet trebuie sa discute cu societatea civila

Candidatul desemnat de PLDM la functia de premier, Valeriu Strelet, este obligat sa discute atat cu partenerii de alianta, dar si cu societatea civila, pentru a putea face fata provocarilor. Opinii in acest sens au fost formulate in cadrul emisiunii Fabrikade la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Parlamentul de la Chisinau se reuneste joi pentru a supune la vot cabinetul premierului desemnat Valeriu Strelet

Parlamentul Republicii Moldova urmeaza sa acorde joi un vot cu privire la echipa guvernamentala a premierului desemnat Valeriu Strelet, potrivit unei decizii luate marti in cadrul sedintei Biroului Permanent al.

Valeriu Strelet, noul premier al Republicii Moldova, cu diplomele si notele la vedere

Valeriu Strelet, insarcinat luni de catre presedintele Nicolae Timofti sa formeze un nou Guvern, un politician vechi, cofondator, deputat PLDM si liderul grupului parlamentar liberal-democrat, a publicat marti pe.

Cu diplomele in regula, Valeriu Strelet preia conducerea Republicii Moldova

Valeriu Strelet a inlocuit-o pe Maia Sandu in calitate de candidat la functia de premier al Republicii Moldova, dupa mai multe zile de zvonuri de presa si negocieri cu usile inchise intre liderii partidelor pro-europene de la Chisinau.

Nicolae Timofti a semnat numirea in functia de premier a lui Valeriu Strelet

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier al Republicii Moldova, potrivit Unimedia.

Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM),.

Valeriu Strelet, desemnat de presedintele moldovean sa formeze un nou Guvern

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM), informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )