Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vedetele parasesc Pro TV-ul in masa! Smiley, Pavel Bartos si Loredana pleaca la Antena 1!

Devorator Monden Devorator Monden,
Vedetele parasesc Pro TV-ul in masa! Smiley, Pavel Bartos si Loredana pleaca la Antena 1!

Smiley, Pavel Bartos si Loredana sunt doar trei dintre cei pe care, din toamna, ii veti vedea pe Antena. continuă pe Devorator Monden

Iulia Vantur nu mai are contract cu Pro TV-ul, dar negociaza acum sa se intoarca la stiri!

Iulia Vantur nu mai are contract cu Pro TV, in conditiile in care nu mai prezinta stiri, iar show-ul Dansez pentru tine nu va mai fi difuzat. Blondina, ajunsa celebra in India, negociaza insa acum cu Pro TV pentru a se intoarce. Iata unde s-ar putea sa o revedem.

Reporter Virtual: Antena 1, noul PRO TV? Ce vedete pleaca de la PRO

Smiley, Pavel Bartos si Loredana - sunt doar trei dintre cei pe care, din toamna, ii veti vedea pe Antena 1, nu pe PRO TV, postul la care s-au consacrat, scrie Reporter Virtual. Mona Segall a negociat cu Antena 1 atat pentru echipa sa de productie, cat si pentru vedetele postului din Pache Protopopescu.

Smiley, Pavel Bartos si Loredana o urmeaza pe Mona Segall la Antena 1 ?

Seria plecarilor din Pro TV continua cu trei nume importante dupa ce Mona Segall, producatorul general al unor show-uri cu recorduri de audienta, si-a dat demsia. Aceasta va realiza noi emisiuni la Antena 1, alaturi de echipa sa si de vedete precum Smiley, Pavel Bartos si Loredana, potrivit Reporter Virtual.

Ce vedete isi iau adio de la Pro Tv odata cu Mona Segall

Dupa ce Adrian Sarbu a parasit Pro Tv, iar mai multe vedete, precum Horia Brenciu sau Stefan Banica Jr. , dar si Mona Segall, producatorul responsabil pentru cele mai de succes emisiuni, au parasit si ele postul Pro Tv, se vehiculeaza in presa alte trei nume despre care se spune ca urmeaza sa se mute la Antena 1: Smiley, Pavel Bartos si Loredana Groza.

Las Fierbinti ramane la Pro TV! Iata declaratiile oficiale!

S-a speculat ca serialul Las Fierbinti va fi oprit sau va fi difuzat la o alta televizine. Producatorul Amalia Morar si PR-ul televiziunii ne asigura insa ca noul sezon, care se filmeaza in prezent, va fi difuzat din toamna tot la Pro TV.

Dupa Adrian Sarbu, si Mona Segall a parasit PRO TV!

Se pare ca dupa ce Pro Tv a ramas fara Adrian Sarbu, iar apoi fara vedete precum Horia Brenciu sau Stefan Banica Jr. , unul dintre cei mai importanti oameni din trust, Mona Segall, producatoarea celor mai de succes show-uri ale postului, a parasit si ea Pro Tv.

Noi schimbari la Pro TV: jurnalistii Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc, eliminati din emisiunea Dupa 20 de ani

Jurnalistii Claudiu Pandaru, redactor-sef la Gandul. info, si Cristian Hostiuc, director editorial la Ziarul Financiar, nu vor mai fi prezenti in cadrul talk-show-ului Dupa 20 de ani, difuzat de Pro TV, relateaza site-urile Paginademedia. ro si Reportervirtual. ro.

Cutremur la PRO TV: Mona Segall si-a dat demisia si pleaca la Intact

Mona Segall 53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu, informeaza Reportervirtual. ro .

Cutremur la PRO TV: Mona Segall si-a dat demisia

Mona Segall 53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu, potrivit Reportervirtual. ro .

Pro TV confirma despartirea de Mona Segall: in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare

Dupa anuntul demisiei Monei Segall, unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, televiziunea a confirmat intr-un comunicat ca producatorul general al multor show-uri de succes va lipsi din echipa de productie in aceasta toamna, dar ca in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania Monei Segall.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )