Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un vehicul Tesla este mai rapid decat o masina de curse

Playtech Playtech,
Un vehicul Tesla este mai rapid decat o masina de curse

Un videoclip pe YouTube ne demonstreaza ca un vehicul Tesla poate face fata unei masini de curse. Masinile companiei lui Elon Musksunt recunoscute pentru performantele lor. TeslaModel SP85D, cel care a fost utilizat in videoclipul de mai sus, poate ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3,1 secunde si este capabil de o [] Un vehicul Tesla este mai rapid decat o masina de curse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, in continuare vedem clipuri comparative cu noile aparate. Unele dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuala sunt iPhone 6S Plus si Galaxy Note 5, iar daca planuiti sa vi-l luati pe cel mai rapid dintre ele, clipul [] Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Motivele pentru care untul este mai bun decat crezi

Ai incercat vreodata sa convingi pe cineva de faptul ca untul este o componenta importanta a unei diete sanatoase? Este posibil ca partenerul de discutie sa fie sceptic in legatura cu cele spuse de tine intrucat peste.

FOTO. BMW a lansat cel mai rapid model de Serie din istorie. M4 GTS, produs in editie limitata

BMW M4 GTS va fi cel mai rapid model de serie din istoria marcii bavareze, urmand sa atinga 100 km/h in 3,8 secunde. Modelul este totodata primul BMW cu tehnologii de iluminare OLED.

Internet Mobile World 2015: Firmele romanesti sunt mai inovatoare decat credeam

Pentru necunoscatori,Internet Mobile World 2015 IMWorld 2015) este cel mai mare eveniment business to business din Romania dedicat solutiilor digitale, mobile si de software, iar anul acesta a ajuns la a patra editie. A fost prima oara cand am participat la un astfel de eveniment, si am fost destul de repede impresionata de organizare. [] Internet Mobile World 2015: Firmele romanesti sunt mai inovatoare decat credeam Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Surface Book primul laptop Microsoft e mai performant decat ai crede

Odata cu anuntarea noului Surface Book, Microsoft a demonstrat ca ia in serios nu doar productia de tablete, dar si de laptopuri. Microsoft Surface Book este primul laptop al companiei americane, dar desi este primul, nu ai crede ca producatorul a lasat vreun detaliu ce va fi finisat ingeneratiile ulterioaree. Acesta este un sistem foarte [] Surface Book primul laptop Microsoft e mai performant decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft Surface Pro este cu 50% mai performant decat un MacBook Air

Noua tableta de la Microsoft, Surface Pro 4 a fost lansata oficial, in cadrul unui eveniment special. Aceasta are un display de 12. 3 inch, si are 1024 de niveluri de presiune pentru stylus, la care tableta raspunde diferit in functie interactiunea cu ecranul. Stylus-ul, care dispune si de o guma de sters, se ataseaza de [] Microsoft Surface Pro este cu 50% mai performant decat un MacBook Air Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce este mai bine sa nasti natural decat prin cezariana

Cu greu putem identifica, in randul gravidelor si al tinerelor mame, un subiect mai controversat decat cel legat de calea de nastere a bebelusului. Razboaie in toata regula sunt purtate nu pe campuri reale de.

Microsoft Lumia 950 si 950 XL sunt mai performante decat ne-am fi asteptat

Noile varfuri de gama de la Microsoft, Lumia 950 si Lumia 950 XL au fost lansate in cadrul unui eveniment special. Dupa ce acum putin timp specificatiile noilor Lumia au fost publicate pe internet, din greseala, chiar de cei de la Microsoft, lansarea oficiala din seara aceasta confirma zvonurile. Prima noutate adusa de noile game [] Microsoft Lumia 950 si 950 XL sunt mai performante decat ne-am fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Afacere cu cartofi mov sau cum sa obtii un profit de 10 ori mai mare decat investitia

Cartoful mov a devenit in ultimii ani una dintre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici, un fermier care are o afacere cu cartofi mov si care cultiva un singur hectar putand obtine un profit chiar si de 10 ori mai mare decat investitia realizata.

Un manager din recrutare explica de ce este mai avantajos sa muncesti in Romania decat in strainatate

Cum in strainatate salariile nu mai sunt cele care erau in urma cu doar cativa ani, multi romani au revenit in tara, iar cei care isi doreau sa munceasca in afara granitelor se mai gandesc o data daca merita sa plece din tara. Felix Toma, country.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )