Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vei ramane socat! Ce nume ciudat a ales Christina Aguilera pentru fetita ei!

ADPM ADPM,
Vei ramane socat! Ce nume ciudat a ales Christina Aguilera pentru fetita ei!

Christina Aguilera a devenit sambata trecuta, mamica pentru a doua oara. Christina a adus pe lume o fetita sanatoasa la un spital din Los Angeles, aceasta nascandu-se prin cezariana. Este primul copil al artistei cu Matt Rutler, actualul ei logodnic. Numele ales de Christina pentru fiica ei este. tare ciudat!. continuă pe ADPM

Christina Aguilera a devenit mama pentru a doua oara: Cantareata a nascut o fetita

Christina Aguilera a devenit mamica pentru a doua oara. Cantareata a nascut, sambata, la Los Angeles, o fetita. Acesta este primul copil cu cu logodnicul ei Matt Rutler. Aguilera mai are un baietel, p.

A nascut Christina Aguilera!

Christina Aguilera a devenit, ieri, mamica pentru a doua oara. Christina a adus pe lume o fetita sanatoasa la un spital din Los Angeles, aceasta nascandu-se prin cezariana. Este primul copil al artistei cu Matt Rutler, actualul ei logodnic.

Christina Aguilera o va numi pe fetita ei Summer Rain

Christina Aguilera a dezvaluit numele pe care i-l va da fetitei pe care a nascut-o sambata, la Los Angeles. Sunt mandra sa ii urez bun-venit in lume frumoasei noastre copile, Summer Rain Rutler n. r. ploaie.

Pregatita de Playboy! Christina Aguilera, mama pentru a doua oara

Vis implinit pentru Christina Aguilera! Cantareata a devenit mamica, dupa ce a adus pe lume o fetita, in cursul zilei de sambata.

Christina Aguilera a nascut o fetita

Cantareata americana Christina Aguilera a nascut, sambata, al doilea copil al sau, o fetita, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, relateaza contactmusic. com.

Cantareata Christina Aguilera a nascut o fetita

Cantareata americana Christina Aguilera a nascut, sambata, o fetita, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, informeaza Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )