Libnet.ro
UNICEF

09:15

Verdict crunt al presei americane pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Verdict crunt al presei americane pentru Simona Halep

Jurnalistii de la Sports Illustrated au facut o analiza a formei jucatoarelor considerate printre favoritele la castigarea prestigiosului trofeu. Este oficial, Simona Halep este in criza. Poate ca nu este una. continuă pe Antena3

Veste perfecta pentru Simona Halep. O adversara este la pamant

Canadianca Eugenie Bouchard continua sa aiba o serie dezastruoasa de rezultate intr-un moment extrem de delicat in care va trebui sa-si apere punctele castigate anul trecut prin participarea in finala de la Wimbledon,.

Simona Halep, cadere abrupta in clasamentul SI, inaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMA

Simona Halep, 3 WTA, a suferit o cadere abrupta in ultimele 3 luni in clasamentul SI Tennis Power Rankings. Perspectivele pentru romanca sunt unele negative, inaintea Wimbledon, ea fiind considerata outsider.

Simona Halep, inaintea turneului de la Wimbledon: Nu am asteptari, imi doresc doar sa joc fara presiune

Simona Halep, care se pregateste pentru turneul de la Wimbledon, a declarat ca isi doreste sa joace fara presiune, scrie Digi Sport. Vreau sa joc asa cum stiu. Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa fac.

Simona Halep a inceput pregatirile pentru turneul de la Wimbledon

Simona Halep a inceput pregatirile pentru turneul de la Wimbledon, fiind antrenata de australianul Daren Cahill. Constanteanca a publicat, pe pagina personala de Facebook, o imagine in care apare alaturi de noul.

Oficial: Simona Halep confirma cooptarea lui Cahill si concedierea lui Ionita

Luni seara, Simona Halep a confirmat oficial despartirea de Victor Ionita, dar si aducerea pe banca tehnica, pentru Wimbledon cel putin, a lui Daren Cahill.

Un nou inceput pentru starul Simona Halep

Simona Halep, numarul 3 mondial, va incepe turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, alaturi de un nou antrenor. Ea l-a demis pe Victor Ionita, dupa ce a esuat intr-un nou turneu, Premier-ul de la Birmingham.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii luni, cu 6. 200 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep a fost invinsa, vineri, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 4), de sportiva.

Clasamentul WTA: Simona Halep, inca o saptamana pe locul 3 - Irina Begu, locul 30

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 6. 200 de puncte acumulate. De pe aceasta pozitie va incepe Simona turneul de la Wimbledon, competitie unde in 2014 a ajuns pana in semifinale. Irina-Camelia Begu este urmatoarea jucatoare din Romania din clasament: se afla pe 30.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 200 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com . La ultimul turneu la care a particpat, cel de la Birmingham, Simona Halep a ajuns in sferturile de finala.

Decizie radicala luata de Simona Halep: Constanteanca si-a concediat antrenorul

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu actualul antrenor Victor Ionita, dupa rezultatele slabe inregistrate in ultimul timp, informeaza B1 TV. Simona se va pregati de acum inainte cu Daniel Dobre, cel care a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )