Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta: Adoptam proiectul de lege privind pensiile pentru militari. Nu sunt pensii speciale. indreptam greselile care s-au facut in trecut (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Adoptam proiectul de lege privind pensiile pentru militari. Nu sunt pensii speciale. indreptam greselile care s-au facut in trecut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca in cadrul sedintei de Guvern va fi adoptat un proiect de lege referitor la pensiile pentru militari. Astfel, pensiile militare ar putea fi recalculate, astfel incat cei. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Guvernul a adoptat o Lege privind pensiile militarilor: Sistemul de pensii militare nu va mai fi unul contributiv

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri un proiect de lege privind pensiile militarilor. Premierul Victor Ponta sustine ca acesta nu se refera la pensiile speciale ale militarilor. Nu sunt pensii speciale, doar indreptam greseli care s-au facut in trecut, a spus Ponta, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de lege a fost aprobat. Potrivit unui comunicat al Guvernului, se inlatura, astfel, sursa majora de nemultumiri pe care a reprezentat-o revizuirea pensiilor militare din anul 2010. Proiectul prevede ca sistemul de pensii militare nu va mai fi un sistem contributiv, angajatorul nefiind obligat sa plateasca contributia aferenta acestuia.

Ponta nu e deputat. Raspunsul premierului privind pensiile speciale: Sunt prim-ministru si presedintele PSD

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, ce parere are despre proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, un proiect de lege controversat pus la cale de alesi. Victor Ponta, deputat PSD, a declarat c.

Guvernul a aprobat proiectul privind pensiile militarilor

Veste buna pentru mii de rezervisti. Guvernul a a doptat miercuri proiectul de lege privind pensiile militarilor, care prevede cresterea indemnizatiilor pe baza calcularii intregii vechimi a militarilor.

Radu Banciu, despre parlamentarii cu averi foarte mari, semnatari ai proiectului privind pensiile speciale: Pentru astia este numai o usa, usa de la puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari. in acest context, el a comentat situatia catorva parlamentari,.

Victor Ponta, intrebat despre pensiile parlamentarilor: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru

Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru si precizand apoi ca Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru. Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru.

UPDATE: Pensiile speciale pentru militari, aprobate de Guvern

Proiectul de lege privind pensiile militare de stat va fi dezbatut, miercuri, in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Pensiile militare, dezbatute in cadrul sedintei saptamanale de Guvern

Proiectul de lege privind pensiile militare de stat va fi dezbatut, miercuri, in cadrul sedintei saptamanale de Guvern, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

CSM respinge propunerea premierului Victor Ponta privind statutul magistratilor

Consiliul Superior al Magistraturii anunta ca a respins propunerea premierului Victor Ponta de modificare a statutului magistratilor, prin care procurorii nu ar trebui sa aiba statul de magistrate.

Victor Ponta: Problema fondurilor europene, o mare provocare. Suntem cei mai mari reclamagii la Bruxelles, orice licitatie e contestata

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Forumul privind fondurile europene, organizat la Palatul Parlamentului, ca absorbtia acestor fonduri reprezinta o mare provocare pentru Romania, in contextul in care,.

Victor Ponta a cerut Avocatului Poporului sa conteste la Curtea Constitutionala un OUG semnat de el. Radu Nicolae, Centrul de Resurse Juridice: Este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta

Premierul Victor Ponta a cerut, luni, Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu exceptia de necunstitutionalitate a Ordonantei de Urgenta nr 7/ 2015 privind stabilirea destinatiei unor bunuri imobile confiscate. In solicitarea adresata Avocatului Poporului, premierul Ponta arata ca guvernul este hotarat sa rezolve problema cresterii gradului de valorificare a bunurilor confiscate si un act normativ care sa raspunda tuturor exigentelor legii fundamentale si interesului public. Centrul de Resurse Juridice a sesizat vineri Avocatul Poporului. Radu Nicolae, manager de programe la CRJ, a declarat, pentru Hotnews. ro, ca este o premiera legala in Romania, ca un premier sa-si atace propria ordonanta de urgenta si sa ceara Avocatul Poporului sa-i conteste constitutionalitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )