Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta, AMENDAT pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, AMENDAT pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca

Premierul Victor Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere de punere in aplicare a unei decizii judecatoresti in cazul Rompetrol-Rafinare, a decis Curtea de Apel Constanta. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, AMENDAT pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca

Premierul Victor Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere de punere a in aplicare a unei decizii judecatoresti in cazul Rompetrol-Rafinare, a decis Curtea de.

Ponta, amendat pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca. Rompetrol Rafinare a castigat in instanta dublarea numarului de certificate de emisii

Premierul Victor Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere de punere a in aplicare a unei decizii judecatoresti in cazul Rompetrol-Rafinare, a decis Curtea de Apel Constanta.

Ponta, amendat pentru ca nu a respectat o decizie judecatoreasca privind Rompetrol-Rafinare

Premierul Victor Ponta a fost amendat cu 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de intarziere de punere a in aplicare a unei decizii judecatoresti privind Rompetrol-Rafinare, a decis Curtea de Apel Constanta.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Robert Cazanciuc, despre Victor Ponta: Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive sa-si dea demisia (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca premierul Victor Ponta, proaspat intors in tara din Turcia, nu arede ce sa-si dea demisia. Asa cum am mai spus, cred ca premierul nu are motive.

Victor Ponta: Grecii au nevoie de UE, dar si UE are nevoie de greci

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca ii detesta pe talibanii si macelarii sociali care demonizeaza un popor doar pentru ca indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei, el comentand astfel reactiile la referendumul prin care.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Victor Ponta, scrisoare catre Klaus Iohannis: Premierul solicita reluarea atributiilor, incepand de joi (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita sa isi reia atributiile incepand de joi, informeaza B1 TV. in scrisoarea citata, Ponta mentioneaza ca.

Victor Ponta s-a intors in tara dupa operatia suferita la genunchi, in Turcia: Premierul a ajuns la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a revenit miercuri in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Seful Guvernului a ajuns miercuri dimineata, in carje, la Palatul Victoria,.

VIDEO + FOTO. Cum arata Victor Ponta, dupa operatia si recuperarea in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors, miercuri, in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, acum aproape cinci saptamani. Seful Guvernului a ajuns, in carje, nebarbierit, cu barba si mustata, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat la intrare de premierul interimar Gabriel Oprea si liderul interimar al PSD, Rovana Plumb.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )