Libnet.ro
UNICEF

11:45

De ce voteaza atatia romani cu Victor Ponta? Si cum poate fi oprit

România Liberă România Liberă,
De ce voteaza atatia romani cu Victor Ponta? Si cum poate fi oprit

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Victor Ponta creste in optiunile de vot in comparatie cu toti ceilalti potentiali competitori la alegerile prezidentiale. Cum poate fi explicat acest lucru, in conditiile in care Ponta dovedeste in fiecare zi ca este depasit de functia pe care o detine, ca nu este capabil sa gestioneze nici dosarele economice si, mai grav, nici pe cele de securitate nationala si ca nu il califica nimic pentru cea mai inalta functie in stat? Sa fie un episod de sminteala nationala sau de altceva?. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Daca CCR decide ca presedintele nu poate face campanie electorala si acesta continua, va plati/ Basescu e disperat ca sistemul mafiot care sugruma Portul Constanta va fi in sfarsit demantelat. El este direct conectat acolo, prin fratele sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu va plati daca pe 21 mai Curtea Constitutionala va decide ca nu are voie sa faca campanie electorala, iar acesta va continua sa faca acelasi lucru. In emisiunea realizata de Victor Ciutacu participa si vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin.

Dmitri Rogozin il ia peste picior pe retelele sociale pe Victor Ponta

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, si-a continuat, luni, pe Twitter si Facebook declaratiile provocatoare la adresa oficialilor romani, vizandu-l pe premierul Victor Ponta: Pontii cei duri si poantele, a scris el.

SONDAJ Cine are sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni, miercuri, pe adevarul.ro

Doi dintre posibilii candidati ai dreptei la prezidentialele din noiembrie au sanse sa-l invinga pe Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Avem pachetul de servicii medicale de baza si 17 molecule noi introduse pe lista medicamentelor compensate

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, in deschiderea sedintei de Guvern de marti, pe ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu pentru finalizarea pachetului de servicii medicale de baza, precizand ca ministerul a inclus pe lista de medicamnte compensate 17 molecule noi. Premierul a cerut ministrului Banicioiu sa urmareasca efectele aplicarii pachetului si a maririi listei de medicamente compensate, iar in cazul in care apar probleme sa le prezinte in Guvern pentru a fi reglate pe parcurs. Nu cred ca o sa reusim sa facem un sistem perfect de pachet de baza de la inceput, nimeni nu a reusit asa ceva, a adaugat Ponta.

Meciul Ponta-Basescu se muta in CSAT: Victor Ponta: I-am solicitat presedintelui o sedinta de urgenta a Consiliului

Victor Ponta s-a intalnit cu cei patru ministri care fac parte din Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si au hotarat sa trimita o solicitare presedintelui Traian Basescu de a convoca o sedinta de urgenta a CSAT pe tema conflictului din Ucraina.

VIDEO Victor Ponta: Pana cand Basescu termina campania, o sa iau eu ca vicepresedinte CSAT toate deciziile importante

Aflat la Buzau in vizita electorala, Victor Ponta s-a aratat dezamagit de dialogul pe retelele sociale dintre Traian Basescu si Dmitri Rogozin pe tema inchiderii spatiului aerian al Romaniei pentru oficialul rus. Ponta a afirmat ca el va lua toate deciziile importante in calitate de vicepresedinte al CSAT, spunand ca presedintele Traian Basescu este ocupat sa faca campanie electorala alaturi de Elena Udrea.

Presedintele Traian Basescu se plange de taxele impuse de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si-a manifestat din nou nemultumirea fata de taxele puse de guvernul Victor Ponta. Taxa pe stalp, inventata de guvernanti afecteaza si familia sefului statului, care s-a apucat de.

Victor Ponta: Sa ajutam oamenii cu dizabilitati e mai important decat sa facem drumuri sau aeroporturi

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la Baia Mare, ca a ajuta oamenii cu dizabilitati e mai important decat a construi drumuri sau aeroporturi, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, in fata tinerilor PSD din Satu Mare: Sunt prea tanar sa candidez la prezidentiale. Fata de voi sunt batran, asa ca sunt sanse sa ma razgandesc

Victor Ponta, prezent miercuri la Satu Mare, a dat de inteles ca exista sanse sa cedeze rugamintilor social-democratilor si sa candideze la alegerile prezidentiale. Sunt prea tanar sa candidez la prezidentiale. Fata de voi sunt batran, asa ca sunt sanse sa ma razgandesc.

Victor Ponta, la Satu Mare: Pozitia Romaniei in contextul conflictului din Ucraina va fi prezentata unitar partenerilor nostri din NATO si SUA

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, la Satu Mare, ca pozitia Romaniei fata de criza din Ucraina si relatia cu Rusia va fi prezentata unitar de presedinte si premier in intalnirile apropiate cu inaltii oficiali ai NATO si ai Statelor Unite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )