Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta: Companiile americane au intentii clare de a investi in Romania

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Companiile americane au intentii clare de a investi in Romania

Companiile americane au intentii foarte clare de a investi in Romania, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax. Am dorit foarte mult ca prima zi a vizitei sa fie dedicata in mod special intalnirilor. continuă pe Antena3

Victor Ponta, in SUA: Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale/ Am primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, in Statele Unite, ca guvernul este decis sa continue explorarile de gaze neconventionale, respectiv gaze de sist, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu. Intrebat de ziaristi daca s-a pus problema ca Chevron sa se retraga din Romania, Ponta a raspuns: Nici vorba de retras din Romania. Premierul sustine ca a primit intentii foarte clare de investitii din partea companiilor americane. El s-a intalnit la Washington cu reprezentantii companiilor Motorola, Hewlett-Packard, HP, ExxonMobil, Chevron, IBM.

Victor Ponta, in Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall.

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'.

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall Street Journal, premierul Victor Ponta a declarat ca Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda faptului ca se prefigureaza organizarea de alegeri prezidentiale.

Victor Ponta, in SUA: Romania are potential nevalorificat, suntem guvern pro-business

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca relatia politico-militara cu SUA functioneaza perfect, iar relatia economica trebuie sa se situeze in aceeasi termeni, intrucat Romania are un potential inca.

Victor Ponta spune ca nu a primit inca mandat de la Basescu pentru a reprezenta Romania la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, al doilea mesaj adresat jandarmilor, intr-o singura zi: Nu putem accepta sa revenim la anii '30, in care grupuri mici, violente si extremiste si-au impus punctul de vedere in Romania

Premierul Victor Ponta a cerut din nou, vineri, Ministerului de Interne sa ia decizii foarte decise si foarte dure daca apar manifestari violente, avertizand ca nu va fi acceptata o reintoarcere la anii '30, in care grupuri mici, violente si extremiste si-au impus punctul de vedere in Romania.

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres.

Victor Ponta, in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii Chevron

Victor Ponta a inceput luni o vizita oficiala de trei zile in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii companiilor ExxonMobil, Chevron, IBM, Motorola, HP, precum si cu secretarul american pentru Energie,.

Studentii ii cer garantii lui Victor Ponta ca bugetul Educatiei va primi minim 6% din PIB.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) solicita o intalnire cu prim-ministrul Victor Ponta pentru a cere garantii ca bugetul alocat Educatiei pentru anul 2014 va fi cel putin 6% din PIB. ANOSR este ingrijorata de faptul ca in Strategia fiscal bugetara 2014-2016 este prevazuta o scadere a cheltuielilor Ministerului Educatiei Nationale, ceea ce ar putea afecta calitatea si functionalitatea sistemului de educatie din Romania. Mentinerea in conditii actuale a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )