Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta, despre acuzatiile ANI in cazul celor patru demnitari: Daca se vor dovedi intemeiate, nu vor mai face parte din echipa guvernamentala

B1 B1,
Victor Ponta, despre acuzatiile ANI in cazul celor patru demnitari: Daca se vor dovedi intemeiate, nu vor mai face parte din echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de ANI cu privire la incompatibilitatea in cazul lui Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop si Dan Mihalache, declarand ca daca acuzatiile se vor dovedi. continuă pe B1

Victor Ponta: Daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei aflati in incompatibilitate nu vor mai face parte din echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de Agentia Nationala de Integritate, privind constatarea incompatibilitatii in cazul a patru demnitari. Din primele date, am constatat ca sesizarile nu se refera la probleme de incompatibilitate legate de activitatea lor in cadrul echipei guvernamentale, ci la elemente din trecut, se arata intr-un comunicat al Guvernului. In aceasta situatie, Ponta a cerut celor patru demnitari sa demareze toate procedurile legale pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca este cazul, pentru a contesta acuzatiile care li se aduc.

Ponta: Daca acuzatiile ANI se vor confirma, cei trei ministri nu vor mai face parte din Guvern.

Guvernul a reactionat printr-un comunicat de presa la acuzatiile de incompatibilitate si conflict de interese pe care Agentia Nationala de Integritate le-a adus ministrilor Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig si Liviu Pop, potrivit Romania TV. Premierul le cere acestora sa intreprinda demersurile necesare pentru a-si prezenta punctul de vedere si pentru a-si dovedi eventual nevinovatia. Daca acuzatiile ANI vor fi confirmate, ministrii acuzati isi vor pierde functiile. Din primele date, am .

Victor Ponta despre intalnirile cu delegatia FMI: Trebuie sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa participe la discutiile delegatia FMI, care se afla zilele acestea la Bucuresti. Va rog pe toti, sub coordonarea vicepremierului, sa participati la toate intalnirile, sa prezentati exact situatiile si, evident, sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016. Aici sunt doua subiecte sensibile, pe care trebuie sa le prezentati partenerilor nostri internationali, a spus Ponta. Cele doua probleme sunt TVA la produsele agricole si pensiile militarilor, recalculate gresit.

Victor Ponta, despre un nou acord cu FMI: Va fi asemanator cu cel de acum. Termenul si suma vor fi negociate

Premierul Victor Ponta a precizat pentru B1TV ca acordul despre care a amintit presedintele Traian Basescu in debutul intalnirii cu delegatia FMI este un nou acord, tot de tip stand-by ca actualul document, care.

Hellvig, despre acuzatiile ANI: O mizerie, o sa merg pana la capat.

Ministrul Dezvoltarii, Eduard Hellvig, a declarat, vineri, ca acuzatiile care i se aduc de catre ANI sunt o mizerie, ca motivul atacurilor la adresa sa este legat de functia pe care o detine in PNL si de faptul ca se doreste ca USL sa piarda parlamentarele din 2012 si prezidentialele din 2014, potrivit Mediafax. O sa merg pana la capat, este o mizerie, a spus Hellvig, intr-o interventie la Antena 3. El a spus ca va face o conferinta de presa in care va raspunde acuzatiilor si va arata ca .

Dan Mihalache, despre acuzatiile ANI: Asta e o prostie.

Dan Mihalache, secretar adjunct al Guvernului, acuzat de incompatibilitate de ANI Agentia Nationala de Integritate), a declarat, vineri pentru Romania Libera, ca nu cunoste acuzatiile ce i se aduc. Contactat de RL, Dan Mihalache a comentat informatia potrivit careia a ocupat o functie in compania DIB Media Consultancy in timpul mandatului de secretar de stat in Guvern ca fiind o prostie. Am sa ma uit peste raportul ANI-n. red. Asta e o prostie, a adaugat Mihalache. Dan Mihalache .

Silaghi, despre acuzatiile ANI referitoare la averea sa: Era clar si evident de unde rezulta ...

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, spune ca nu se simte absolut deloc vulnerabil, va contesta decizia ANI si va face un demers politic pe plan european, dupa ce agentia de integritate a anuntat vineri ca demnitarul nu poate justifica venituri de circa 46. 000 de euro, potrivit Mediafax. Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente semnificative, de 206. 798 de lei aproximativ 46. 000 euro), intre cheltuielile efectuate si veniturile realizate .

Ponta: Sunt DUBIOASE acuzatiile ANI.

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, despre acuzatiile ANI Agentia Nationala de Integritate) aduse ministrilor Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop si scretarului adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, ca sunt dubioase. Sunt lucruri vechi, destul de dubioase, ca ar fi fost intr-o firma despre Hellvig- n. red. ), ca nu ar fi fost, dar nu vreau sa intru pe fondul problemelor, a precizat premierul. Ponta a amintit ca suntem in campanie electorala si se practica atacurile .

Dragnea: Prietenul si camaradul meu, Victor Ponta, s-a tinut de cuvant: autostrada Sudului ...

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a tinut sa-i multumeasca, vineri, la evenimentul de lansare a candidatilor USL de la Teleorman, premierului Victor Ponta, despre care a spus ca este prietenul si camaradul sau, pentru ca si-a tinut promisiunea, iar constructia autostrazii Sudului va incepe, informeaza Mediafax. Aici, pe aceasta scena, primul-ministru, un om de cuvant, prietenul meu, camaradul meu, a raspuns la o intrebare de-a mea, ca da, autostrada Sudului va incepe. Si la inceputul .

Victor Ponta: Cei patru vor pleca in cazul in care acuzatiile de incompatibilitate sunt intemeiate

Premierul Victor Ponta a cerut celor patru demnitari gasiti incompatibili de ANI sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in apararea acuzatiilor ce li se aduc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )