Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta, invitat la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, invitat la Sinteza Zilei

Astazi, primul ministru Victor Ponta vine la Sinteza Zilei. Nu pierde primul interviu al premierului de la izbucnirea protestelor impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. Ce le raspunde Victor Ponta. continuă pe Antena3

Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta va discuta impreuna cu jurnalistul Mihai Gadea despre protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana si despre criza din USL, incepand cu ora 21. 30, la Antena 3.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Am fost impotriva proiectului pentru ca era sustinut de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, a declarat ca, initial, era impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana, de catre compania canadiana Gabriel Resources, pentru ca proiectul era sustinut de presedintele Traian Basescu.

LIVE TEXT Victor Ponta, la Antena 3: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva de rau

Premierul Victor Ponta este invitat miercuri seara la emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Vezi principalele declaratii ale premierului.

Victor Ponta, la Antena 3: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva de rau

Premierul Victor Ponta a fost invitat miercuri seara la emisiunea Sinteza zilei Antena 3). Vezi principalele declaratii ale premierului.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana prima data pentru ca era sustinut de Basescu si am zis ca, daca il sustine Basescu, sigur e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta. Ponta: Relatia cu presedintele Basescu este foarte buna, in sensul ca nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certatPonta: Nu se pune problema sa am vreo relatie tensionata cu Antonescu. Pe Crin, Oprescu si Daniel Constantin ii consider camarazii mei.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta.

Sinteza zilei: Patapievici, Mihaies si Greenpeace Ungaria, proprietari de terenuri in Rosia Montana

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un extras din cartea funciara a perimetrului Rosia Montana care indica faptul ca, printre localnicii care detin terenuri in acea.

Cea mai ampla dezbatere privind Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra controversatului proiect

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Cea mai ampla dezbatere privind proiectul Rosia Montana, la Sinteza Zilei. Declaratii pro si contra

Sinteza Zilei a prezentat in editia de luni cea mai importanta dezbatere privind proiectul de la Rosia Montana. VREM SA MUNCIM! Reactia minerilor de la Rosia MontanaVEDETI iN DIRECT EMISIUNEA Nicusor.

Sinteza zilei: Peste 32 de milioane de lei, in 11 ani - bani cheltuiti pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei sumele uriase acordate in ultimii 11 ani, in mare parte de la buget, organizatiilor nonguvernamentale, pentru a se rezolva problema.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )