Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, intampinat la Vilnius cu o reprezentare controversata a tricolorului romanesc

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, intampinat la Vilnius cu o reprezentare controversata a tricolorului romanesc

Premierul Victor Ponta a fost intampinat la Vilnius, in cladirea in care a avut loc intalnirea cu premierul Finlandei, cu o reprezentare controversata a drapelului Romaniei. in cladire are loc o. continuă pe Antena3

Premierul roman Victor Ponta: Suntem un sustinator puternic al integrarii europene a Republicii Moldova

Statul roman are mari asteptari de la summit-ul de la Vilnius in ceea ce priveste integrarea europeana a Republicii Moldova. Cel putin asa a declarat premierul Victor Ponta in timpul vizitei sale in Lituania.

Elena Udrea: Privatizarea CFR si gazoductul Iasi-Ungheni, spectacole marca Victor Ponta.

Deputatul PDL, Elena Udrea, a sustinut, marti seara, ca privatizarea CFR Marfa si construirea gazoductului Iasi-Ungheni au fost spectacole marca Victor Ponta, menite sa impresioneze institutiile internationale. Era nevoie de un spectacol in fata FMI, sa vada ca ne apucam de privatizarea CFR Marfa. ) Ponta a facut un spectacol si la gazoductul Iasi-Ungheni, ca sa impresioneze Comisia Europeana, a declarat deputatul PDL in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. Elena Udrea a adaugat ca .

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

Victor Ponta o avertizeaza pe Maria Grapini: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, ca daca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemultumita de mediul de afaceri din Romania, o sa gasim un alt ministru mai bun. intrebat cum.

Victor Ponta o avertizeaza pe Maria Grapini: Daca e nemultumita, sigur o sa gasim un alt ministru mai bun (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, ca daca Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemultumita de mediul de afaceri din Romania, o sa gasim un alt ministru mai bun. intrebat cum.

EBA l-a parat pe Victor Ponta comisarului european Gunther Oettinger

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a tinut sa-l informeze pe comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger, printr-o scrisoare deschisa, despre mascarada regizata de premierul Victor Ponta, in legatura cu lucrarile la gazoductul Iasi-Ungheni.

Victor Ponta: Daca se respecta regulile de mediu, aprobam exploatarile. Aici problema este cuvantul odios cianura

Romania trebuie sa isi exploateze resursele naturale, nu sa le blocheze, a afirmat, luni, premierul Victor Ponta. Aurul se exploateaza cu cianura, nu exista alta tehnologie care sa scoata acest cuvant.

Victor Ponta: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen va fi una politica

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca decizia privind aderarea Romaniei la Schengen este una politica si este multumit de reactia premierului Finlandei pe aceasta tema. Toata lumea este de acord, asa cum.

EBA i-a scris comisarului Oettinger: L-am informat despre mascarada regizata de Victor Ponta legata de gazoduct

Europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a trimis o scrisoare comisarului european pentru Energie, Gunther Oettinger, in care ii cere sa ia masuri cu privire la mascarada regizata de premierul Victor Ponta, in ceea ce priveste lucrarile la gazoductul Iasi-Ungheni.

Victor Ponta: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen va fi una politica.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca decizia privind aderarea Romaniei la Schengen este una politica, existand si lucruri pe care autoritatile de la Bucuresti nu le pot influenta, informeaza B1TV. Asa cum a spus si prim-ministru finlandez, tehnic toata lumea este de acord ca meritam in Schengen, decizia care trebuie luata este o decizie politica. Decizia politica care va fi luata pana la sfarsitul acestui an de noul guvern al Germaniei, condus, sigur, tot de Merkel, dar de noul guvern, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )