Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Victor Ponta sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit cu Klaus Iohannis sa-i ceara sa numeasca pe altcineva in functia de premier. Planul era la PSD sa ii retraga sprijinul politic lui. continuă pe Antena3

Victor Ponta, nou atac la Liviu Dragnea: Regret ca l-am numit la Ministerul Dezvoltarii pentru ca asa a facut bani pentru Teldrum si a cumparat baronii locali (VIDEO)

Razboiul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea continua cu noi acuzatii dure. Dupa ce Liviu Dragnea l-a acuzat ca si-a format primul guvern exact cum i s-a cerut de la SRI, fostul premier a replicat dur.

Victor Ponta, nou atac furibund la Dragnea: Oamenii din PSD care inca mai cred minciunile lui sper sa se trezeasca!

Fostul premier Victor Ponta vine vine cu o noua replica dupa acuzatiile formulate, marti seara, de Liviu Dragnea la Antena 3 privind modul in care a fost format guvernul Ponta in 2012, dupa caderea Cabinetului.

Victor Ponta, despre sustinerea pe care PSD-istii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteti sa-l puneti si pe Kim Jong-un sa-i intrebe, s-ar putea sa fie chiar mai entuziasti (VIDEO)

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gandit la aceasta comparatie dupa momentul de la Congresul PSD, in care Dragnea i-a intrebat pe social-democratii prezenti daca il.

Victor Ponta: Sa spuna Dragnea Mincinosul care dintre ministri au fost pusi de SRI si George Maior. Poate Rovana Plumb?!?!

Liviu Dragnea a acuzat marti seara ca primul cabinet de ministri al lui Victor Ponta a fost facut de catre fostul director al SRI George Maior, iar el cu Crin Antonescu au fost pusi doar in fata faptului.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Victor Ponta: La intalnirea cu Maior si altii, Liviu Dragnea era numit CHELNERUL STATULUI DE DREPT

Victor Ponta si Liviu Dragnea continua razboiul in lumina reflectoarelor. Cei doi isi aduc acuzatii grave prin intermediul presei. Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Liviu Dragnea era numit chelnerul.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Victor Ponta, atac dur privind povestea cu Dragnea si iubita de la Congres: Incompententa si minciunile acoperite cu povesti cu sexagenari indragostiti de adolescente

Toata frenezia dezvoltata in spatiul public dupa ce Liviu Dragnea s-a prezentat la Congresul PSD de sambata cu iubita cu 30 de ani mai tanara este aspru criticata de catre Victor Ponta. Fostul premier.

Victor Ponta, dezvaluire bomba: DNA pregatise FLAGRANT pentru Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta, dezvaluire incendiara cu privire la dosarul Tel Drum. Ponta sustine ca in perioada in care Dragnea era vicepremier si ministru al Dezvoltarii i se pregatea un flagrant de catre.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta vede anumite fisuri in modul de functionare a anumitor institutii, dat fiind ca Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare in dosarul Referendumul, unde chiar nu era vinovat, dar in legatura cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )