Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta (Pro Romania): Romania pierde bani europeni doar pentru ca nu pot fi furati de Teldrum si alte firme prietene

B1 B1,
Victor Ponta (Pro Romania): Romania pierde bani europeni doar pentru ca nu pot fi furati de Teldrum si alte firme prietene

Victor Ponta, liderul Pro Romania, s-a dezlantuit la adresa Guvernului Dancila, relateaza stiripesurse. ro. Fostul premier sustine ca tara noastra pierde bani europeni pur si simplu din cauza ca nu pot fi. continuă pe B1

Victor Ponta: Liviu Dragnea zice ca daca el nu poate sa fie presedinte, atunci sa nu fie nimeni altcineva si atunci candideaza el la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, desi va pierde in fata lui Klaus Iohannis, pentru ca nu.

Victor Ponta propune un plan pentru prezidentiale: Sa sprijinim un candidat care sa ia mai multe voturi in primul tur decat Dragnea, reprezentantul populistilor, analfabetilor, coruptilor si oportunistilor

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, propune crearea unui front comun de catre adevaratii social-democrati, progresisti si europeni penntru a sustine un candidat social-democrat la alegerile.

Victor Ponta: Cu echipa Dragnea, PSD este un fel de PRM, fara cultura si ideologia lui Vadim Tudor, doar manifestarile (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in acest moment, PSD se afla in plina involutie, fiind un partid care are manifestarile PRM. La.

Liderii PRO Romania, Victor Ponta si Daniel Constantin, vizita in Dambovita

Liderii PRO Romania, Victor Ponta si Daniel Constantin, efectueaza marti, 8 ianuarie, o vizita in judetul Dambovita, la invitatia organizatiei judetene.

Victor Ponta: O sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca nu a renuntat la ideea de a mai candida la alegerile prezidentiale, insa acest lucru nu se va intampla in 2019. Ponta a mai spus ca in 2014 s-a grabit cu.

Victor Ponta: Dragnea si Valcov au avut un program de guvernare paralel. Nici Teodorovici nu a stiut de el (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea si Darius Valcov au avut un program de guvernare paralel,.

Victor Ponta, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Cred ca in 2014 m-am grabit si am gresit

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va candida la alegerile prezidentiale, dar nu in 2019. O sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019, sa fie.

Ponta: De la 1 ianuarie, pensia mamei mele a fost inghetata. in schimb, indemnizatia mea de deputat a crescut. Mi se pare o magarie

Victor Ponta a declarat ca i se pare o magarie faptul ca pensiile au inghetat, dar indemnizatiile demnitarilor au crescut. Nu doar ca asta nu are nicio legatura cu social-democratia, a precizat fostul.

Victor Ponta vrea ruperea coalitiei: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, el m-a sustinut in 2014, pot sa-l sustin si eu

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, referitor la alegerile prezidentiale din acest an, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat.

Victor Ponta ii arunca un colac de salvare lui Adrian Tutuianu: O sa va spuna el

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, liderul Pro Romania, a precizat, la Targoviste, ca a discutat cu senatorul independent Adrian Tutuianu despre o eventuala inregimentare a sa in partidul pe care il conduce. Tutuianu a fost exclus din PSD in urma unei sedinte a CEX al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )