Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta, sfat surprinzator pentru premierul Dacian Ciolos: Sa nu se lase pacalit cu oferte...

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, sfat surprinzator pentru premierul Dacian Ciolos: Sa nu se lase pacalit cu oferte...

O scurta poveste cu Dacian Ciolos, PSD si PNL si judetele Salaj si Gorj!!! Cel mai descoperit acoperit de la Scanteia care acum se numeste Adevarul asa cum PDL se. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Premierul Dacian Ciolos si sotia sa au votat, duminica, la Zalau

Premierul Dacian Ciolos si sotia sa Valerie s-au prezentat, duminica in jurul orei 08. 40, la sectia de votare nr. 32 din Zalau, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita oficiala in Canada

Premierul Dacian Ciolos va face, pe 16 iunie, o vizita oficiala la Ottawa Canada), informeaza Guvernul Romaniei. Seful Executivului a votat duminica, impreuna cu sotia sa Valerie, la Zalau.

Victor Ponta, apel surprinzator la co-presedintele PNL: Nu iti da demisia!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa co-presedintelui PNL Alina Gorghiu, dupa publicarea primelor rezultate exit-poll din Bucuresti care arata ca Gabriela Firea a castigat Primaria.

Anamaria Nedelcu, la un pas de extradare: Sper ca totul sa aiba un deznodamant fericit. Am depus un memoriu la premierul Dacian Ciolos, stiind de vizita sa in Canada (VIDEO)

Judecatorii Instantei Supreme ar putea pune capat marti cosmarului Anamariei Nedelcu, acuzata de autoritatile canadiene ca si-a rapit copilul si l-a adus fara acordul tatalui in Romania.

Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa vineri la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro2016 si va fi prezent la meciul Franta-Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De altfel, premierul va merge intr-o vizita la Paris, incepand de joi, 9 iunie. In cadrul vizitei va avea si o intrevedere cu prim-ministrul Frantei, Manuel Valls. Vezi programul premierului la Paris.

Dacian Ciolos: Vreau un program de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni seara, la Gala Societatii Civile ca ar vrea ca pana la sfarsitul mandatului sau sa vada un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana, precizand ca oamenii au nevoie sa li arate ca cineva se gandeste si la ei atunci cand se discuta despre patrimoniul natural.

Alegeri locale 2016. Dacian Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati

Premierul Dacian Ciolos a votat in jurul orei 9. 00 la o sectie de votare din Zalau, orasul lui natal, unde spune ca locuiesc prietenii si familia lui. El s-a aratat dezamagit de faptul ca partidele au ramas cu aceeasi oferta de candidati la alegerile locale.

Dacian Ciolos face o vizita la Paris unde se va intalni cu premierul Manuel Valls si cu presedintele Francois Hollande

Dacian Ciolos va vizita Franta in zilele de joi si vineri unde are programate intalniri cu presedintele Frantei Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls, cu ultimul dintre ei urmand sa semneze foia actualizata de parcurs a Parteneriatului strategic franco-roman.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

As vrea sa vedem realizat un program de dezvoltare economica durabila la Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca vrea ca pana la sfarsitul mandatului acestui Cabinet sa vada realizat un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )