Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta, zambind, dupa ce i-a facut prosti pe unii jurnalisti: Imi cer scuze, nu o sa mai folosesc...

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, zambind, dupa ce i-a facut prosti pe unii jurnalisti: Imi cer scuze, nu o sa mai folosesc...

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat, zambind, ca isi cere scuze pentru faptul ca i-a catalogat pe unii jurnalisti drept prosti, pentru ca au relatat ca noul ministru al Dezvoltarii, de origine musulmana, este fina lui Liviu Dragnea, adaugand ca va avea grija sa nu mai foloseasca aceasta insulta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, dupa ce i-a facut prosti pe unii jurnalisti: imi cer scuze, o sa am grija sa nu mai folosesc...

Premierul Victor Ponta, a afirmat, zambind, ca isi cere scuze pentru faptul ca i-a catalogat pe unii jurnalisti drept prosti, pentru ca au relatat ca noul ministru MDRAP, de origine musulmana, este fina lui.

Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Premierul Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea a fost sanctionat cu un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a facut un lucru bun. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri, a spus Ponta.

Victor Ponta, despre Sevil Shhaideh: Am aflat ca doamna ministru, desi este musulman, are un nas crestin. nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul sedintei de Guvern, despre noul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, negand informatiile potrivit caror l-ar avea pe nas pe Liviu Dragnea. Am aflat ca doamna.

Victor Ponta spune ca impactul dublarii alocatiilor e de 1,8 miliarde lei: Partea proasta e ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam banii, asa cum scrie in Constitutie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei de Guvern Codul Silvic, amintind ca miercuri Camera Deputatilor va da votul final in acest caz. Nu cred ca este perfect la ora actuala, dar este mult mai bun si.

Lucia Varga, despre acuzatiile de trafic de influenta pe care i le-a adus premierul: Astept o iesire publica a domnului Victor Ponta si sa recunoasca ca a mintit

Fostul secretar de stat in Ministerul Mediului, Lucia Varga ii cere premierului Victor Ponta o iesire publica in care sa-si ceara scuze pentru acuzatiile pe care i le-a adus, precizand ca nu a facut.

Lucia Varga, despre acuzatiile de trafic de influenta pe care i le-a adus premierul: Astept o iesire publica a domnului Victor Ponta si sa recunoasca minciuna (VIDEO)

Fostul secretar de stat in Ministerul Mediului, Lucia Varga ii cere premierului Victor Ponta o iesire publica in care sa-si ceara scuze pentru acuzatiile pe care i le-a adus, precizand ca nu a facut.

Victor Ponta a renuntat la consilierul sau Ion Marcel Ciolacu dupa ce au aparut in presa informatiile ca acesta ar fi fost un apropiat al lui Omar Hayssam, condamnat pentru complicitate la terorism

Victor Ponta a semnat o decizie prin care a fost retrasa, la cerere, calitatea de consilier onorific al primului-ministru pe care o detinea Ion Marcel Ciolacu. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial pe 20 mai, la cateva zile dupa ce au aparut in presa informatii privind legatura acestuia cu Omar Hayssam vezi foto), dar si despre posibile fapte de coruptie. In urma cu doua saptamani, HotNews. ro a solicitat Guvernului sa explice ce il recomanda pe Ciolacu pentru numirea si pastrarea acestuia in functia de consilier onorific si daca premierul ia in calcul retragerea acestei calitati. Guvernul nu a raspuns, insa chiar daca a fost eliberat din functie, intrebarile raman.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Victor Ponta s-a intalnit cu liderii opozitiei in biroul lui Valeriu Zgonea: Ne-am inteles pe principiile legii alegerilor parlamentare

Premierul Victor Ponta a avut o intalnire miercuri, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, la care au participat printre altii copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintele PC, Daniel Constantin si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precum si presedintele Comisiei speciale de cod electoral, Mihai Voicu PNL) si vicepresedintele acesteia, Gabriela Podasca PSD). Ponta a declarat ca s-au inteles pe toate principiile care tin de legea privind alegerile parlamentare in asa fel incat si aceasta sa fie trimisa spre promulgare pana la sfarsitul acestei sesiuni a Legislativului.

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )