Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victorie pentru Sorana Cirstea, la US Open: S-a calificat in optimi

România Liberă România Liberă,
Victorie pentru Sorana Cirstea, la US Open: S-a calificat in optimi

Perechea formata din jucatoarea romana Sorana Cirstea si spaniola Sara Sorribes Tormo s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, dupa ce a le-a invins pe Nao Hibino Japonia)/Alicja Rosolska Polonia), cu 6-3, 6-3. continuă pe România Liberă

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, potrivit.

Vesti bune de la US Open. Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 al probei de dublu

Vesti bune de la US Open. Chiar daca a fost eliminata in proba de simplu, Sorana Cirstea continua in proba de dublu. Romanca s-a calificat in turul doi al probei de dublu.

US Open, dublu: Horia Tecau, Sorana Cirstea - in turul doi, Irina Begu si Raluca Olaru - eliminate

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Si perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat vineri in turul doi al probei de dublu, in timp ce perechea Irina Begu/Raluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York.

Sorana Cirstea, calificata in optimile probei de dublu la US Open

Sorana Cirstea si Sara Sorribes Tormo s-au calificat in optimile de finala ale probei de dublu de la US Open, dupa ce au trecut cu 6-3, 6-3 de cuplul Nao Hibino/Alicja Rosolska, informeaza.

US Open: Sorana Cirstea, in optimile turneului de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

Sorana Cirstea, eliminata de Ostapenko de la US Open

Sorana Cirstea a fost eliminata in turul 2 de la US Open de Jelena Ostapenko. Romanca a fost invinsa in doua seturi, scor 6-4, 6-4. intalnirea dintre Cirstea si.

US Open 2017: Sorana Cirstea rateaza momentele-cheie si pierde meciul cu Jelena Ostapenko din turul al doilea

Sorana Cirstea a fost invinsa de Jelena Ostapneko, 6-4, 6-4 pentru jucatoarea letona, in turul al doilea de la US Open.

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko si Monica Niculescu - Ana Bogdan in turul 2 la US Open (18:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, dupa ora 18:00, meciurile Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko si Monica Niculescu - Ana Bogdan din turul 2 al US Open.

US Open: Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Ana Bogdan vor evolua joi

Meciurile Sorana Cirstea, locul 54 WTA - Jelena Ostapenko Letonia), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, si Monica Niculescu, locul 57 WTA - Ana Bogdan, locul 108 WTA, se disputa, joi, in turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )