Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO |Anda Adam a lansat un nou single: Save Me Tonight Uite cum suna si cum arata clipul piesei

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO |Anda Adam a lansat un nou single: Save Me Tonight Uite cum suna si cum arata clipul piesei

Anda Adam, una dintre divele care a reusit sa sparga granitele Romaniei cu hiturile ei dance Love on you, Show. continuă pe Devorator Monden

VIDEO. Motiv de bucurie pentru fanii cantaretei Anda Adam. Artista a lansat un single

Cantareata Anda Adam, insarcinata in sapte luni, a lansat, miercuri, un single in limba engleza, Save Me Tonight, pentru care a filmat si un videoclip. Artista interpreteaza refrenul melodiei in limba araba.

Anda Adam canta in engleza si araba! Iata noul clip al artistei, filmat in luna a sasea de sarcina!

Desi este deja in luna a sasea de sarcina, Anda Adam nu isi neglijeaza deloc cariera muzicala si tocmai a lansat un nou videoclip, la o piesa cantata in engleza si araba! .

Anda Adam s-a hotarat! Iata cum isi va boteza fetita!

Anda Adam urmeaza ca in curand sa devina pentru prima oara mamica, iar ea si sotul ei au ales deja numele pe care il va purta fetita lor! Afla cum o va chema pe fiica vedetei! .

Ce nume a ales Anda Adam pentru copilul ei

Cantareata Anda Adam si sotul ei, Sorin Andrei Nicolescu, au ales numele Evelin pentru fetita lor, care se va naste in luna noiembrie.

Caru' cu Vedete: Botezatu arunca bomba: a facut sex cu iubita prietenului sau, chiar de fata cu acesta; Alexandra Stan nu mai este singura! Cu cine imparte patul; Dana Rogoz - Despre iubire si prejudecati la 30 de ani

Teo Trandafir a dezvaluit motivul pentru care poarta mereu parul scurt. Binecunoscuta prezentatoare TV a vorbit pentru. Anda Adam a lansat noul single Save Me Tonight. Save Me Tonight este cea mai noua piesa semnata Anda Adam, o piesa.

VIDEO Israelianul Adam Ben Ezra va concerta la Timisoara

Israelianul Adam Ben Ezra va sustine concertul de la Timisoara in Sala Mare a Teatrului National, marti, 15 septembrie, cu incepere de la ora 19.

VIDEO. Andra a lansat un nou videoclip

Interpreta Andra a lansat, miercuri, un nou videoclip, in colaborare cu Cabron. Melodia Niciodata sa nu spui niciodata a fost inregistrata la doar o luna dupa ce artista a nascut o fetita.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )