Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Andy Murray, n lacrimi - Retragerea din tenis este tot mai aproape: Nu ma simt bine deloc, am dureri foarte mari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Andy Murray, n lacrimi - Retragerea din tenis este tot mai aproape: Nu ma simt bine deloc, am dureri foarte mari

Britanicul Andy Murray, fost lider ATP, acum pe locul 230 mondial, a declarat, vineri, ca Australian Open ar putea fi ultimul sau turneu, relateaza atptour. com. continuă pe Hotnews

Lacrimi in lumea sportului! Andy Murray si-a anuntat retragerea din tenis pentru ca nu mai suporta durerile

Britanicul Andy Murray, fost numar 1 mondial, a anuntat ca este nevoit sa se retraga definitiv din activitatea competitionala.

Digisport Ce a putut sa posteze Kyrgios, dupa ce a aflat ca Murray si-a anuntat retragerea

Andy Murray 31 de ani) si-a anuntat azi, in lacrimi, retragerea din tenis. Imediat dupa conferinta de presa sustinuta de sportivul scotian, un val de reactii au aparut pe retelele de socializare. Una dintre cele mai interesante i-a apartinut lui Nick Kyrgios.

INCREDIBIL: Andy Murray SE RETRAGE din tenis! Ce l-a determinat pe marele sportiv britanic sa ia o astfel de decizie

Andy Murray 31 de ani) si-a anuntat retragerea din tenis intr-o conferinta de presa tulburatoare, relateaza gsp. ro. Marele jucator britanic spera sa evolueze pentru prima oara la competitia care l-a.

Premiera istorica in CIA: in acest moment, cea mai puternica agentie de spionaj din lume este condusa de FEMEI

Agentia Centrala de Informatii CIA), cel mai puternic organism de spionaj din lume, este in acest moment condusa de femei, pentru prima data in istorie, dupa ce directorul Gina Haspel a numit-o pe Cynthia Rapp.

Andy Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera

Ajuns pe locul 230 mondial, fostul lider ATP britanic Andy Murray a avut un moment de maxima emotie la o conferinta de presa dinaintea Australian Open.

Coalitia condusa de SUA a inceput retragerea din Siria

Coalitia internationala antijihadista condusa de Statele Unite a anuntat, astazi, o incepere a retragerii trupelor sale din Siria.

Planurile incerte ale Trump cu privire la retragerea din Siria lasa aliatii confuzi si n cautare de protectie internationala

Planurile schimbatoare ale presedintelui Donald Trump in privinta retragerii trupelor americane din Siria au lasat aliatii si alti actori importanti din regiune confuzi si in cautare de protectie internationala, informeaza Associated Press.

Politia spaniola a decapitat o retea de trucare a meciurilor din tenis

Nu mai putin de 15 persoane au fost retinute de Garda Civila spaniola intr-o actiune masiva care a vizat un grup infractional organizat concentrat asupra trucarii meciurilor de tenis.

Metoda controversata care scoate toate punctele negre din piele! Este incredibil ce trebuie sa faci

Indepartarea punctelor negre este o placere vinovata pentru multe persoante. Acum a fost descoperita inca o metoda ciudata prin care se poate realizaacest lucru. Aceasta metoda implica o curatare a pielii .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )