Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic supravietuieste in fata lui Dominic Thiem - Sarbul, campion pentru a opta oara la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Novak Djokovic supravietuieste in fata lui Dominic Thiem - Sarbul, campion pentru a opta oara la Melbourne

Dominic Thiem 5 ATP) a condus cu 2-1 la seturi, a avut la un moment dat sase game-uri la rand castigate si a aratat ca are armele necesare pentru a-l invinge pe Novak Djokovic 2 ATP). Campionul de la Australian Open a ramas insa acelasi ca anul trecut. Sarbul a profitat de o dubla greseala a austriacului la 4-3 in setul al patrulea, a facut break, si-a recapatat increderea si a reusit sa intoarca soarta partidei. Djokovic s-a impus dupa o finala memorabila de patru ore, scor 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4, obtinand al optulea trofeu la Australian Open si al 17-lea de Grand Slam din cariera. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, pentru a opta oara in finala de la Melbourne (7-6(1), 6-4, 6-3 vs Roger Federer)

Roger Federer a inceput perfect meciul cu Novak Djokovic, a condus cu 4-1 in primul set, insa acesta a fost momentul in care sarbul a pornit cu adevarat motoarele si nu a mai putut fi oprit. Cu o defensiva de fier asa cum ne-a obisnuit), Nole l-a doborat putin cate putin pe Fedex elvetianul s-a resimtit in urma confruntarilor din tururile precedente) si s-a impus cu 7-61), 6-4, 6-3, dupa doua ore si 17 minute de joc. in marea finala de la Melbourne, Djoker-ul se va duela pentru a castiga al optulea titlu) cu invingatorul partidei dintre Alexander Zverev si Dominic Thiem.

Novak Djokovic obtine al 8-lea titlu la Australian Open

Novak Djokovic l-a invins pe Dominic Thiem, duminica, in finala de la Australian Open, unde sarbul a ridicat pentru a opta oara in cariera trofeul deasupra capului. S-a terminat 6-4, 4-6, 2-6, 6-4, 6-4 in favoarea sarbului dupa fix patru ore de joc.

Novak Djokovic prea bun pentru Roger Federer

Ceea ce fanii din intreaga lume au numit finala din semifinale a fost in realitate o confruntare adjudecata de Novak Djokovic in minimum de seturi.

Roger Federer surprinde - Ce sanse crede ca avea sa-l invinga pe Novak Djokovic

Roger Federer, care a avut dureri la aductori, a fost eliminat in semifinalele de la Australian Open. Novak Djokovic l-a invins pe campionul elvetian in trei seturi, scor 7-6 1), 6-4, 6-3. Dupa partida, Roger a vorbit despre problemele medicale, dar si despre sansele pe care crede ca le-a avut cu adevarat sa treaca de Djokovic.

Djokovici va juca duminica pentru al optulea titlu la Australian Open, dupa o victorie logica in fata lui Federer

Novak Djokovici s-a calificat, joi, in a opta finala a carierei la Australian Open, dupa o victorie previzibila in fata lui Roger Federer. Desi chiar si cu cateva ore inainte de startul meciului era incerta prezenta elvetianului pe teren, din cauza problemelor avute la inghinali in timpul sfertului de finala maraton cu Tennys Sandgren, Federer nu a declinat lupta, ba chiar a oferit o replica aspra in primul set, cedand insa clar pe final.

Novak Djokovic, CAMPIONUL de la Australian Open in 2020! A castigat al 8-lea trofeu in Australia si al 17-lea titlu de Grand Slam

Novak Djokovic s-a impus in fata lui Dominic Thiem in finala de la Australian Open, scor 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4. Astfel, sportivul a castigat al 8-lea trofeu in Australia dupa 4 ore de joc si al.

Australian Open: Dominic Thiem, adversarul lui Novak Djokovic in marea finala

Nu a avut tocmai cel mai bun inceput de meci partida cu Rafa Nadal a lasat urme adanci din punct de vedere fizic), dar si-a regasit ritmul pas cu pas. Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa o victorie in patru seturi, scor 3-6, 6-4, 7-63), 7-64), contra lui Alexander Zverev. Duminica, austriacul va lupta cu trofeul pe masa contra unui jucator care se simte pe Rod Laver Arena precum in propria-i locuinta, Novak Djokovic.

Djokovici - Thiem, finala Australian Open 2020. Dominic se impune din nou in fata lui Zverev, intr-un meci important

Dominic Thiem a completat, vineri, finala masculina a editiei 2020 a Australian Open-ului. La fel cum s-a intamplat si in semifinalele Turneului Campionilor din 2019, austriacul l-a invins si pe Rod Laver Arena pe germanul Alexander Zverev, 3-6, 6-4, 7-63), 7-64), urmand sa il infrunte, duminica, pe sarbul Novak Djokovici.

Novak Djokovic, primul finalist de la Australian Open dupa ce l-a invins pe marele rival, Roger Federer

Novak Djokovic isi continua parcursul spre un nou trofeu de Grand Slam! Acesta a trecut joi de marele rival Roger Federer in semifinalele de la Australian Open si este la un pas de al 17-lea turneu de Grand Slam al.

Novak Djokovic, copilaria grea si setea de victorii - Ce a spus despre finala cu Dominic Thiem

Novak Djokovic si-a imbogatit impresionantul palmares cu al optulea trofeu la Australian Open si al 17-lea de Grand Slam din cariera. Dupa succesul de la Melbourne, sarbul a vorbit despre setea continua de victorii si a precizat ca are legatura cu copilaria grea pe care a avut-o. De asemenea, el a recunoscut ca Thiem a fost jucatorul mai bun din finala de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )