Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Avionul AirAsia disparut: Fragmente ce seamana cu usa unui avion au fost depistate in Marea Java

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Avionul AirAsia disparut: Fragmente ce seamana cu usa unui avion au fost depistate in Marea Java

Fragmente ce seamana cu usa unui avion si un tobogan pentru evacuarea de urgenta au fost depistate marti in Marea Java din Indonezia, in zona de cautare a avionului AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord, au anuntat marti fortele aeriene indoneziene. continuă pe Hotnews

Autoritatile indoneziene: Avionul AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord, se afla probabil pe fundul marii

Avionul AirAsia care disparut duminica dupa ce a decolat din Indonezia, indreptandu-se catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei.

Avionul AirAsia disparut: Cel putin 40 de cadavre au fost recuperate din Marea Java

Cel putin 40 de cadavre au fost recuperate marti din Marea Java, in urma cautarilor care se desfasoare pentru recuperarea ramasitelor avionului AirAsia disparut in Indonezia, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al marinei nationale.

Avionul AirAsia disparut se afla, probabil, pe fundul marii, afirma autoritatile indoneziene

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP.

UPDATE. Avion AirAsia disparut: Posibile fragmente de avion, in Marea Java

Fragmente ce seamana cu usa unui avion si cu un tobogan pentru evacuare de urgenta ar fi fost depistate marti in Marea Java din Indonezia, in zona de cautare a avionului AirAsia, disparut cu 162 de pasageri la bord, au anuntat marti fortele aeriene indoneziene, relateaza AFP.

Stetele Unite ofera ajutor pentru cautarea avionului AirAsia disparut sambata noapte

Statele Unite au anuntat duminica faptul ca sunt pregatite sa ajute autoritatile locale care cauta avionul AirAsia, disparut in timp ce asigura zborul QZ8501 din Indonezia catre Singapore, cu 162 de persoane.

UPDATE. Avionul AirAsia s-ar afla pe fundul marii. Au reinceput cautarile

Avionul AirAsia care a disparut duminica in timp ce mergea din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord se afla, probabil, pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP.

Un cadavru a fost descoperit in zona in care s-a prabusit avionul AirAsia

Un cadavru a fost descoperit in Marea Java, in zona in care au loc cautari pentru gasirea avionului AirAsia disparut duminica la scurt timp dupa decolare, informeaza AFP. La ora 13. 25 ora Romaniei),.

Cel putin 40 de cadavre au fost recuperate din Marea Java

Cel putin 40 de cadavre au fost recuperate din Marea Java, in urma cautarilor care se desfasoara pentru recuperarea ramasitelor avionului AirAsia disparut in Indonezia, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al marinei nationale.

SCENARIU. Avionul AirAsia se afla pe fundul marii'

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza.

UPDATE. E OFICIAL: Fragmentele descoperite in Marea Java apartin avionului AirAsia. 40 de cadavre descoperite

Fragmente ce seamana cu usa unui avion si cu un tobogan pentru evacuare de urgenta ar fi fost depistate marti in Marea Java din Indonezia, in zona de cautare a avionului AirAsia, disparut cu 162 de pasageri la bord, au anuntat marti fortele aeriene indoneziene, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )