Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata marti de Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata marti de Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv pentru 29 de zile

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, sa fie arestata preventiv pentru 29 de zile. Parchetul de pe langa Tribunalul Buc.

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata mar.

BAC 2013: Directoarea de la Dimitrie Bolintineanu a luat bani de la elevi si a permis fraudarea

Fosta directoare de la Liceul Dimitrie Bolintineanu Costica Varzaru a luat bani de la elevi inscrisi la bacalaureat, intervenind sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi si o comisie care sa poata fi influentata.

FRAUDA BAC 2013. Parchet: Directoarea Varzaru a luat SPAGA de la elevi.

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a luat bani de la elevii inscrisi pentru sustinerea examenului de bacalaureat, sustin procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, potrivit Mediafax. Citeste si FRAUDA BAC 2013. NOI perchezitii la Dimitrie Bolintineanu De asemenea, Costica Varzaru a intervenit sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi si o comisie care sa poata fi influentata in fraudarea examenului. Citeste si .

Avocat: Peste 100 de elevi ai liceului Dimitrie Bolintineanu au dat 100 lei inaintea probelor scrise sub forma cheltuielilor de protocol

Avocatul fostei directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, a declarat pentru Mediafax ca inaintea probelor scrise de la examenul de bacalaureat, peste 100 de elevi au dat cate 100 de lei sub.

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu, DEMISA pentru frauda la examenul de bacalaureat.

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu a fost demisa pentru frauda la examenul de bacalaureat. Subiectele de la proba scrisa de limba si literatura romana au aparut online inainte de examen. Ancheta a fost demarata la sesizarea unui post de televiziune. Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti a luat masuri impotriva fraudei prin inlocuirea comisiei de elaborare a subiectelor si a demis conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat .

Suspiciuni de frauda la BAC: Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu, retinuta pentru 24 de ore

Costica Varzaru, directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde exista suspiciuni de fraudare a Bacalaureatului la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta pentru 24 de ore. Ea este.

FRAUDA BAC 2013. NOI perchezitii la Dimitrie Bolintineanu.

Anchetatorii vor face, marti, o noua perchezitie in cazul suspiciunii de frauda la bacalaureat, iar la Politia Capitalei vor continua audierile, au declarat surse judiciare, potrivit Mediafax. Citeste si Directoarea Liceului Bolintineanu, RETINUTA pentru suspiciuni de frauda la bacalaureat Persoanele care urmeaza sa fie audiate la Politia Capitalei au fost chemate sa dea procurorilor informatii suplimentare in ancheta in care luni au fost facute perchezitiile la Liceul Dimitrie .

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu a recunoscut in parte acuzatiile: La perchezitii s-au gasit 10.000 lei (VIDEO)

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu a recunoscut in parte acuzatiile La perchezitiile de luni s-au gasit 10. 000 lei. Aceasta a recunoscut ca a vorbit cu profesorii sa fie permisivi cu elevii pentru a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )