Libnet.ro
UNICEF

01:05

BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata marti de Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Hotnews

VIDEO BAC 2013 Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata marti de Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, arestata preventiv pentru 29 de zile

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, sa fie arestata preventiv pentru 29 de zile. Parchetul de pe langa Tribunalul Buc.

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost arestata preventiv

Fosta directoare a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, cercetata pentru frauda la bacalaureat, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata mar.

Cine e directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde s-a incercat fraudarea BAC-ului si unde si-a reluat studiile Marian Vanghelie, la 30 de ani: Profesoara de chimie a dezbracat elevi la un banchet si e autoarea unui manual de Educatie

Incercare de fraudare a examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu din sectorul 5 Bucuresti, a anuntat astazi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a precizat ca efectueaza perchezitii la liceu, cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii. Conducerea liceului a fost eliberata din functie, a anuntat si Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directoarea liceului, Costica Varzaru, a fost filmata in 2003 in timp ce dansa lasciv cu elevi la un banchet si ii dezbraca de camasa. Si-a pastrat functia dupa acest episod, potrivit relatarilor din presa, si a scris manualul Educatie Europeana - curs optional pentru clasele a III-a, a IV-a.

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost retinuta

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore. in cursul zilei de ieri au avut loc descinderi la acest liceu in urma unor indicii de frauda la examenul de Bacalaureat.

VIDEO Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost retinuta pentru frauda la BAC

Directoarea Costica Varzaru de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, care a fost demisa din functie impreuna cu toata conducerea scolii in urma perchezitiilor facute luni, a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore. Aceasta este acuzata de complicitate la luare de mita.

FRAUDA BAC 2013. Parchet: Directoarea Varzaru a luat SPAGA de la elevi.

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a luat bani de la elevii inscrisi pentru sustinerea examenului de bacalaureat, sustin procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, potrivit Mediafax. Citeste si FRAUDA BAC 2013. NOI perchezitii la Dimitrie Bolintineanu De asemenea, Costica Varzaru a intervenit sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi si o comisie care sa poata fi influentata in fraudarea examenului. Citeste si .

BAC 2013: Directoarea de la Dimitrie Bolintineanu a luat bani de la elevi si a permis fraudarea

Fosta directoare de la Liceul Dimitrie Bolintineanu Costica Varzaru a luat bani de la elevi inscrisi la bacalaureat, intervenind sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi si o comisie care sa poata fi influentata.

Avocat: Peste 100 de elevi ai liceului Dimitrie Bolintineanu au dat 100 lei inaintea probelor scrise sub forma cheltuielilor de protocol

Avocatul fostei directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, a declarat pentru Mediafax ca inaintea probelor scrise de la examenul de bacalaureat, peste 100 de elevi au dat cate 100 de lei sub.

Suspiciuni de frauda la BAC: Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu, retinuta pentru 24 de ore

Costica Varzaru, directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde exista suspiciuni de fraudare a Bacalaureatului la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta pentru 24 de ore. Ea este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )