Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO EXCLUSIV De Ziua Mondiala a Teatrului, Klaus Iohannis a vazut cate-n luna si in stele. Reactia presedintelui la poezia in care a fost mentionat

Adevărul Adevărul,
VIDEO EXCLUSIV De Ziua Mondiala a Teatrului, Klaus Iohannis a vazut cate-n luna si in stele. Reactia presedintelui la poezia in care a fost mentionat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat de onoare luni seara, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, la Sala Mare a TNB, unde s-a jucat spectacolul Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele. continuă pe Adevărul

Astazi este Ziua Mondiala a Teatrului

Ziua de 27 Martie marcheaza recunoasterea valorii teatrului in cultura lumii, ca forma de exprimare complexa si ca nucleu care naste comunitati. Aceasta este ideea exprimata in mesajul dedicat Zilei.

Klaus Iohannis, la teatru: Presedintele a fost spectator la piesa Caramitru-Malaele, caten luna si in stele (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost luni spectator al piesei Caramitru-Malaele, caten luna si in stele, de la Teatrul National, cu ocazia zilei Mondiale a Teatrului. Ulterior,.

Sa nu ne facem iluzii. Traian Basescu il contrazice pe Klaus Iohannis: Uniunea Europeana va avea tot mai multe viteze, doar ca se vor numi ritmuri diferite (VIDEO)

Traian Basescu explica sensul ascuns al declaratiei comune semnate de liderii europeni la Roma. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a laudat ca a obtinut de la liderii Uniunii Europene desfiintarea.

Klaus Iohannis, asigurari pentru romanii din Marea Britanie: O sa avem grija sa negociem impreuna cu celelalte state membre pentru ca problema sa fie rezolvata bine (VIDEO)

Klaus Iohannis transmite romanilor aflati in Marea Britanie ca este foarte preocupat de statutul lor dupa declansarea Brexitului. O sa avem grija sa negociem, impreuna cu celelalte state,.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si din discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Pavel Filip a avut o discutie telefonica cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Pavel Filip a avut marti, 28 martie, o discutie telefonica cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Oficialii au discutat despre parteneriatul moldo-roman si posibilitatile de initiere a colaborarii bilaterale in noi domenii de interes comun.

Klaus Iohannis i-a retras decoratia Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler fostului sef al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat in doua dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis i-a retras decoratia Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler fostului sef al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat in doua dosare penale si care in prezent executa o pedeapsa de opt ani de inchisoare pentru fraudarea companiei.

Klaus Iohannis, SANCTIUNE DURA pentru fostul director CFR Mihai Necolaiciuc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marti, decretul privind retragerea decoratiei Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler lui Necolaiciuc Mihai, avand.

Presedintele Klaus Iohannis i-a laudat pe protestatarii REZIST, in cotidianul La Repubblica: La noi s-a intamplat ceva remarcabil. Oamenii au iesit in piata pentru a apara statul de drept, pentru justitie si dreptate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat pentru publicatia italiana La Repubblica ca protestele din Romania au aratat ca lupta anticoruptie nu se realizeaza doar la nivel institutional, ci si la nivelul cetatenilor. Seful statului a spus ca oamenii au iesit in piata pentru a apara statul de drept, pentru justitie si dreptate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )