Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO. Iohannis, la MApN: Declansez consultari cu partidele pentru un prag minimal de 2% din PIB pentru Aparare

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Iohannis, la MApN: Declansez consultari cu partidele pentru un prag minimal de 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca va incepe consultari cu partidele pentru incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii in 2017 a unui prag minimal de 2% din PIB, pentru Aparare. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO. Iohannis, la MApN: Declansez consultari cu partidele pentru un prag minimal de 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca va incepe consultari cu partidele pentru incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii in 2017 a unui prag minimal de 2% din PIB, pentru Aparare.

Iohannis: Declansez consultari cu partidele pentru prag minimal de 2% din PIB pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la ceremonia de investitura a noului sef al Statului Major General, ca va declansa consultari cu partidele pentru incheierea unui acord politic, cu scopul asigurarii in 2017 a unui prag minimal de 2% din.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi accepta ca in viitor guvernul, indiferent de cine-l conduce, sa nu respecte finantarea pentru Armata

Presedintele Klaus Iohanni a declarat marti, la ceremonia de investitura a general-locotenentului Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major General, ca va incepe consultari cu partidele pentru cresterea bugetului Apararii, cu stabilirea unui prag minimal de 2% din 2017, propunand totodata ca acest obiectiv sa fie mentinut pentru cel putin 10 ani. Noul sef de stat a avertizat, cu aceasta ocazie, ca nu va accepta ca de acum inainte guvernul, indiferent de cine-l conduce, sa nu respecte finantarea pentru Armata.

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare. PSD si PNL nu au primit insa o invitatie oficiala la Cotroceni pana la aceasta ora. Informatia a fost confirmata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )