Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Lideul suprem al Fratiei Musulmane a fost arestat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lideul suprem al Fratiei Musulmane a fost arestat

Liderul suprem al Fratiei Musulmane, Mohamed Badie, a fost arestat in noaptea de luni spre marti la Cairo, aceasta fiind a sasea noapte de confruntari sangeroase intre manifestantii care il sustin pe fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, si fortele de ordine. continuă pe Adevărul

Liderul suprem al Fratiei Musulmane a fost arestat

Liderul suprem al Fratiei Musulmane, Mohamed Badie, a fost arestat in noaptea de luni spre marti la Cairo, aceasta fiind a sasea noapte de confruntari sangeroase intre manifestantii care il sustin pe fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, si fortele de ordine.

Egipt: Liderul suprem al Fratilor Musulmani a fost arestat

Mohamed Badie, liderul suprem al Fratilor Musulmani, a fost arestat in noaptea de luni spre marti la Cairo, a anuntat un inalt responsabil din domeniul securitatii, potrivit AFP, citata de Agerpres. Badie a fost.

Liderul suprem al Fratilor Musulmani a fost arestat

Liderul suprem al Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, a fost arestat in Cairo, au anuntat astazi oficialii egipteni, relateaza AFP.

EGIPT: Ghidul Suprem al Fratilor Musulmani a fost arestat la Cairo.

Mohamed Badie, Ghidul Suprem al Fratilor Musulmani, a fost arestat in noaptea de luni spre marti la Cairo, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul serviciilor de securitate, in cea de-a sasea zi a reprimarii sangeroase a manifestatiilor sustinatorilor fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi, informeaza Mediafax. Liderul influentei confrerii a fost capturat impreuna cu alti doi oficiali de rang inalt ai miscarii intr-un apartament situat in apropiere de piata Rabaa al-Adawiya, unde peste .

Egipt: Ghidul Suprem al Fratilor Musulmani a fost arestat la Cairo

Mohamed Badie, Ghidul Suprem al Fratilor Musulmani, a fost arestat marti dimineata la Cairo, in cea de-a sasea zi a reprimarii sangeroase a manifestatiilor sustinatorilor lui Mohamed Morsi. Liderul.

Liderul Fratiei Musulmane, arestat de guvernul egiptean

Guvernul egiptean l-a retinut, astazi, pe liderul Fratiei Musulmane, dupa o represiune sangeroasa asupra suporterilor sai, in incercarea de a dezbina miscarea care l-a propulsat pe primul presedinte al Egiptului, ales in mod democratic, Mohamed Morsi, informeaza presa internationala.

Peste 1000 de membri ai Fratiei Musulmane, arestati in Egipt

Autoritatile egiptene au arestat 1004 membri ai Fratiei Musulmane in timpul protestelor care au avut loc, ieri, in Egipt, a anuntat, astazi, Ministerul de Interne din aceasta tara.

Revista presei de weekend Reuniune de criza la Cairo: Se discuta despre dizolvarea Fratiei Musulmane/ O religie veche de 3.000 de ani, in pericol de disparitie/ JPMorgan, anchetat pentru ca ar fi angajat copiii unor oficiali chinezi ca sa obtina afaceri/

CCriza din Egipt a continuat sa tina prima pagina a ziarelor weekendul acesta, dupa ce armata a asediat moscheea Al-Fateh din Cairo unde se refugiasera mai multi manifestanti pro-Morsi. Sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi au anulat protestele programate pentru duminica la Cairo din motive de securitate. Intre timp, guvernul egiptean s-a reunit pentru a discuta posibilitatea dizolvarii Fratiei Musulmane. Un nou scandal a izbucnit in Grecia, guvernul de la Atena fiind nevoit sa il demita pe seful Agentiei de Privatizare, Stelios Stavridis, dupa ce presa a relatat ca acesta a calatorit la bordul unui avion privat apartinand unui om de afaceri care tocmai a cumparat o companie de la stat. Probleme sunt si in SUA unde autoritatile federale au deschis o investigatie de dare de mita pentru a afla daca grupul bancar JPMorgan a angajat copii ai unor importanti oficiali chinezi pentru a obtine avantaje de afaceri in China. Vezi in articol principalele evenimente internationale din acest sfarsit de saptamana.

FOTO Liderii Fratiei Musulmane planuiesc proteste in fiecare zi. Moscheile au devenit refugiul manifestantilor

Violentele din Cairo au reizbucnit sambata dimineata, odata cu ofensiva brutala a militarilor care au deschis focul de la primele ore. Mii de protestatarii s-au adapostit pe timpul noptii si dimineata in moscheile din Cairo, care sunt asaltate de fortele guvernamentale. Desi violentele din ultimele 24 de ore au facut aproape 1. 000 de morti, sustinatorii Fratiei Musulmane au jurat ca vor protesta in fiecare zi.

O noua lovitura pentru Al-Qaida: Fratele liderului retelei teroriste a fost arestat in Egipt

Mohamed Al-Zawahiri, fratele lui Ayman Al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al-Qaida, a fost arestat, sambata, in Egipt, sub acuzatia de sustinere a fostului presedinte Mohamed Morsi, demis de armata si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )