Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO. Ponta, despre votul in Parlament in cazul Trasculescu: Vom vota conform deciziei ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta, despre votul in Parlament in cazul Trasculescu: Vom vota conform deciziei ...

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, ca pozitia USL fata de cazul deputatului Alin Trasculescu, acuzat de trafic de influenta, este de a vota in conformitate cu decizia Comisiei Juridice din Senat. Azi luni-n. red. ) am discutat referitor la pozitia USL vizavi de sedinta extraordinara de azi si de acordare a avizului pentru arestarea deputatului Trasculescu, a confirmat Ponta. Prim-ministrul a subliniat ca votul parlamentarilor USL nu va fi unul politic, ci bazat pe deciziile membrilor . continuă pe România Liberă

Ponta, despre votul in Parlament in cazul Trasculescu: Vom vota conform deciziei Comisiei ...

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, ca pozitia USL fata de cazul deputatului Alin Trasculescu, acuzat de trafic de influenta, este de a vota in conformitate cu decizia Comisiei Juridice din Senat. Azi luni-n. red. ) am discutat referitor la pozitia USL vizavi de sedinta extraordinara de azi si de acordare a avizului pentru arestarea deputatului Trasculescu, a confirmat Ponta. Prim-ministrul a subliniat ca votul parlamentarilor USL nu va fi unul politic, ci bazat pe deciziile membrilor .

Lazaroiu: PDL ar putea intoarce in favoarea sa cazul Trasculescu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca PDL ar putea intoarce in favoarea sa cazul Trasculescu. Mai exact, daca PDL va vota in Parlament pentru ridicarea imunitatii deputatului PDL Alin Trasculescu, astfel incat sa nu influenteze cursul anchetei, va dovedi ca sunt in contrast cu USL si ar putea intoarce cazul in favoarea sa. Daca PDL va dovedi consecventa in acest caz, asa cum a dovedit in toate celelalte cazuri, ma rog, poate mai putin in unele, Ridzi, Pasat, cred ca va avea .

Victor Ponta, despre acuzatiile ANI in cazul celor patru demnitari: Daca se vor dovedi intemeiate, nu vor mai face parte din echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de ANI cu privire la incompatibilitatea in cazul lui Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop si Dan Mihalache, declarand ca daca acuzatiile se vor dovedi.

Victor Ponta, despre cazul deputatului Trasculescu: As vra sa inteleg cum e un flagrant la care nu e prezent inculpatul

Premierul Victor Ponta a vorbit luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre cazul deputatului Alin Trasculescu, acuzat de trafic de influenta. Liderul USL a precizat ca parlamentarii Uniunii din Comisia.

Victor Ponta, despre cazul deputatului Trasculescu: As vrea sa inteleg cum e un flagrant la care nu e prezent inculpatul

Premierul Victor Ponta a vorbit luni, in cadrul unei conferinte de presa, despre cazul deputatului Alin Trasculescu, acuzat de trafic de influenta. Liderul USL a precizat ca parlamentarii Uniunii din Comisia.

CIRCUITUL MITEI in cazul TRASCULESCU: A primit 364. ...

Deputatul PDL Alin Trasculescu a primit 364. 000 de lei in patru transe de la Mircea Alexandru Vintilescu, prin Marian Calota si a mai cerut inca 1,1 milioane de lei, in doua transe, determinandu-l pe Calota sa falsifice un contract intre firma acestuia si societatea la care Vintilescu era actionar, potrivit Mediafax. Citeste si Basescu cere BP al Camerei sa discute cazurile Dobre si Borbely odata cu cel al lui Trasculescu Potrivit documentului trimis de anchetatori la Parlament, Alin Silviu .

Blaga, despre cazul Trasculescu: Situatia este regretabila dar justitia trebuie sa isi faca treaba

Parlamentarii PDL vor vota pentru ca in cazul deputatului Alin Trasculescu justitia sa isi poata face treaba, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, mentionand ca incidentul afecteaza PDL in campanie,.

Comisia juridica: Camera NU se pronunta in cazul Trasculescu. ...

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a stabilit, luni, ca nici ea, nici plenul nu se pronunta in cazul deputatului PDL Alin Trasculescu, intrucat retinerea acestuia pentru 24 de ore a expirat, iar o cerere de ridicare a imunitatii nu a fost formulata, scrie Mediafax. In acest moment, suntem in afara celor 24 de ore pentru care a fost retinut Trasculescu, prin urmare comisia nu mai are niciun obiect asupra caruia sa se pronunte, nici Camera nu are asupra a ce se pronunta, intrucat nu exista .

Cum poate obtine PDL capital politic din cazul Trasculescu

Cazul deputatului democrat-liberal Alin Trasculescu poate fi in avantajul Aliantei Romania Dreapta ARD), daca aceasta va reusi sa profite de el si va dovedi ca este in contrast cu USL, este de parere.

Presedintele Camerei Deputatilor anunta masura perchezitiei si retinerea in cazul Trasculescu

In cazul deputatului Trasculescu Alin-Silviu, presedintele Camerei Deputatilor precizeaza in urma informatiilor aparute in mass-media, consecintele activitatii procurorilor anticoruptie in dosarul respectiv, anunta un comunicat remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )