Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Pret record la celebra licitatie de peste din Tokyo: 2,7 milioane de euro pentru un ton rosu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pret record la celebra licitatie de peste din Tokyo: 2,7 milioane de euro pentru un ton rosu

Un ton de 278 de kilograme s-a vandut sambata cu pretul record de 333,6 milioane de yeni 2,7 milioane de euro) la Tokyo, un succes neasteptat pentru primele licitatii de Anul Nou din piata Toyosu, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Pret-record pentru un peste! Ton vandut cu 2,7 milioane de euro la licitatie in Japonia

Un ton de 278 de kilograme a fost vandut, sambata, la un pret record de 333,6 milioane de yeni 2,7 milioane de euro) la Tokyo, un succes neasteptat pentru primele licitatii din noul an la piata Toyosu, informeaza AFP.

Carlos Ghosn va aparea pe 8 ianuarie n fata unui tribunal din Tokyo, la peste o luna de la arestare

Carlos Ghosn, seful Renault - Nissan, va aparea pe 8 ianuarie in fata unui tribunal din Tokyo pentru a i se clarifica acuzatiile aduse, informeaza AFP. Ghosn a fost arestat la 19 noiembrie si nu are voie sa comunice cu nimeni, iar avocatilor nu li se permite sa asiste la interogatorii. Arestarea sa a uimit lumea auto si a scos la iveala neintelegerile din interiorul aliantei Renault - Nissan.

IN FATA TRIBUNALULUI DIN TOKYO: Carlos Ghosn vrea clarificarea motivelor prelungirii detentiei sale

Avocatii directorului general de la Renault, Carlos Ghosn, au depus, astazi, o solicitare pentru ca clientul lor sa poata comparea, saptamana viitoare, in fata Tribunalului din Tokyo, in ideea de a-l obliga astfel pe procuror sa clarifice motivele detentiei prelungite a lui Ghosn in Japonia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )